Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Pinterest’ten Video Nasıl İndirilir? 2023

Pinterest kullanarak bulduğunuz videoları indirmek istediğinizde, bazı kolay adımları takip ederek videoyu hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Video indirmek, Pinterest’ten fotoğraf indirmek kadar kolaydır. Ancak öncelikle bir video indirme aracına ihtiyacınız olacaktır. Bu makalemizde sizlere Pinterest’ten video nasıl indirilir adım adım anlatacağız. Bu sayede hızlıca video indirme işlemi gerçekleştirerek, internet kotasından tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca Pinterest’ten indirdiğiniz videoları farklı platformlarda da paylaşabilirsiniz. Detaylı bilgiye sahip olmak için yazımızı okumayı unutmayın!

Pinterest’ten Video Nasıl İndirilir?

Pinterest video indirme: Son zamanlarda hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde oldukça sık kullanılan bir platform haline geldi. Pinterest uygulaması ile hem başkalarının gönderilerinden fikir alabilir hem de ilham olabilirsiniz. Burada video veya fotoğraf paylaşmanın bir sınırı yoktur. Bu uygulama genellikle kadınlar tarafından daha çok bilinmekte ve tercih edilmektedir. Pinterest video indirme uygulama daha fazla kullanıldıkça daha fazla araştırılmaya başlanmıştır. Bizde sizlere yazımızda Pinterest’ten video nasıl indirilir? bundan bahsedeceğiz.

Pinterest Video İndirme Programsız

Pinterest video indirme bilgisayar veya telefon üzerinden yapılabilen bir işlem olmaktadır. Pinterestten video indirme adımları aşağıda listelenmiştir:

  1. Pinterest’te indirilmek istenen videonun pin sayfası açılır.
  2. Video üzerine sağ tıklanır ve açılan sekme üzerindeki “incele” seçeneği açılır.
  3. Açılan bu yeni sekme üzerinden de “video poster” kod satırı görünmektedir.
  4. Kod satırının yanında bulunan ok işaretine tıklanır ve kodlar görüntülenir.
  5. Görüntülenen kod sayfasının bir iki satırında yazan type=”video/m5p9” ve type=”video/mp4” şeklinde kod satırı bulunur.
  6. Bu satılarda “video/mp4” kod satırını içerisindeki link videonun linkidir.
  7. Mp4 uzantılı linke sağ tık yapılır ve video yeni sekmede açılır.
  8. Açılan videonun altında indirme butonu yer almaktadır.

Pinterest video indirme işlemi bu şekilde tamamlanmış olur. Pinterest video indir link ile yapılabilir ve herhangi bir program kullanmayı gerektirmez. Ancak tüm bu adımlarla uğraşmak istemeyen kişiler program kullanarak da video indirme işlemi yapabilir.

Pinterest İndirme Ücretsiz

Pinterest videolarını indirmek ücretsizdir. Pinterest uygulaması hem mobil uygulamada hem de web sitesinde kullanılabilir. Pinterest kullanıcısı olmak isteyen birinin yapması gerekenler ise;

  1. İlk adımda üyelik işlemi tamamlanır.
  2. Uygulamaya Facebook sitesi üzerinden de bağlantı verilebilir.
  3. İlgi alanlarınıza göre birkaç testi geçtikten sonra uygulama size farklı tablolar sunar.
  4. Favori fotoğraflar veya videolar bu tablolardan kaydedilebilir.

Pinterest Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?

Pinterest video indirme üç farklı yöntem ile uygulanabiliyor. Bu gerekli yöntemler ve adımlar ise;

  1. “Ücretsiz Çevrimiçi Pinterest Video İndiricisi” uygulamasını indirmek ve kullanmak için videonun bağlantısını kopyalamaktır. İndirme, buradaki alana bağlantı yapıştırılarak yapılır.
  2. Bir diğeri ise”Pinterest Video Downloader” programını kurmaktır. Programı kurduktan sonra Pinterest web sitesine giriş yapıyorsunuz. İndirmek istediğiniz videonun adresi açılır ve “Video indir” seçeneğine tıklanır.
  3. Tarayıcı adresinde alan adından sonra “2get” yazılır. (pinterest2get.com/pin/.. gibi) İndirme sayfasına yönlendirme gerçekleşir ve video cihaza indirilir.

Pinterest Video İndirme Programları

Pinterest kullanıcıları giderek artmaya başladı. Teknolojinin gelişmesi ve telefon kullanımının artmasıyla birlikte sosyal medya sayısı da arttı. Elbette her sosyal medyanın kullanım amaçları genellikle farklıdır. Bazen bir sosyal medya hesabında paylaşılacak ve web sitesi tasarımlarına dahil edilecek harika içerikler aranır. Pinterest uygulaması bu tür ihtiyaçlar için vazgeçilmez hale geldi. Kullanıcı zevklerine göre her türlü fotoğraf bu uygulamada mevcuttur. Pinterest video indir seçeneği online olarak yapılabilen bir işlem olmaktadır. İndirme için kullanılabilecek programların listesi ise;

  • VidMate
  • Savey
  • CamStudio
  • aTube Catcher
  • Kastor Downloader
  • Gihosoft TubeGet
  • AVD İndirme Yöneticisi

Pinterest Gif İndir – Pinterest Video Dönüştürücü

Tüm Pinterest videoları ve GIF’ler, Expertsphp tarafından sunulan ücretsiz Pinterest Video Downloader aracıyla çevrimiçi olarak indirilir. Videolar basitçe indirilir ve bir masaüstüne, dizüstü bilgisayara ya da tablete kaydedilir. Mobil cihaza kayıt yapılmasına da izin veren video indiriciyi indirme işlemi farklı aşamalarda gerçekleştirilir. Pinterest videoları mp4, mp3, 720P ve daha fazlası gibi çeşitli uzantılarla kaydedilebilmektedir. Pinterest Video Downloader Keepsaveit programı Pinterest gibi TikTok, Facebook, Instagram ve 50’den fazla video paylaşım sitesi gibi popüler uygulamalardan video indirmeyi sağlar. Tüm bu indirmeler çevrimiçi video indirici ile yüklenir. Programın kullanımı kolaydır ve insanlar onu tercih ettikleri herhangi bir web tarayıcısından kullanabilirler. Tercih ettiğiniz bilgisayar, cep telefonu veya tablet hangisi olursa olsun Pinterest videosunun indirme işlemi yapılır ve farklı formatlarda kaydedilebilir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler