Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Chivas Regal Fiyat, Özellikleri, İçimi, Chivas Regal Fiyatı

Chivas Regal, dünya çapında alkolik içecekler arasında en seçkin markalardan biridir. Bu ünlü viski markası, yüksek kaliteli malt ve tahıl viskilerinin bir karışımından yapılmaktadır. Chivas Regal, yıllar içinde tarihi bir mirası ve yüksek kaliteli içkilerin bir sembolü haline gelmiştir.

Chivas Regal fiyatı, kalitesine göre oldukça uygun olarak kabul edilmektedir. Bu ünlü markanın fiyatı, ortalama olarak 200 TL civarındadır. Ancak, Chivas Regal’in farklı variantları da bulunmaktadır ve bu da fiyatların farklılık göstermesine neden olmaktadır.

Chivas Regal’in özellikleri, karmaşık aromaları ve yüksek kaliteli tadı ile tanınır. Bu viski, malt ve tahıl viskilerinin mükemmel bir dengesi ile yapılmaktadır. Chivas Regal, 12 yıl ve 18 yıl gibi farklı yaşlarda sunulmaktadır.

Chivas Regal’in içimi, zengin ve kremamsı bir tatla birleşen rengiyle sıcak ve pürüzsüzdür. Hafif baharat notaları ile tatmin edici bir içim sunar. Şarap tadındaki notaların yanı sıra tatlı vanilya çizgileri de bu içkinin tadına renk katmaktadır.

Sonuç olarak, Chivas Regal, hem kalitesi hem de uygun fiyatı ile alkolik içecek hayranları arasında popüler bir seçenektir. Siz de lezzetli ve kaliteli viski sevenlerdenseniz, Chivas Regal’i deneyebilirsiniz.

Chivas Regal Viski Fiyatları, Özellikleri Hakkında Detaylı Güncel Bilgiler

Chivas Regal Viski ülkemizde de en popüler viski markasıdır. Temelinde yine İskoç viskisi olan Chivas üretim aşamasında yıllarca bekletilmesi ile bilinmektedir. 1801 yılında iki kardeşin kurduğu firmada üretilmeye başlamıştır. Zamanla çok tercih edilmesiyle ün kazanan bu viskinin malt viski harmanı olduğunu söyleyebiliriz.

İçerken içinde olan aromalar hakkında net bir şey söylemek pek mümkün değildir. Kaliteli bir üretime sahip olan bu viski global bir marka olmayı başarmıştır. Bu viskilerin piyasaya sürülmesi için en az 12 yıl dinlenmiş olması gerekmektedir. Uygun fıçılarda yıllarca bekletildikten sonra istenen kıvama gelmektedir. Bu viskiye dair tüm detayları sizler için aşağıda topladık.

Chivas Regal Alkol Oranı

Chivas viskiler sert içimleri ile anılmaktadır. Dünya’nın birçok yerinde geniş bir viski kültürüne sahip olan tüketicilerin aklına gelen ilk markalar arasında yer almaktadır. Eğer sert bir içimden hoşlanıyorsanız ve yıllarca emek verilip bekletilen viskileri seviyorsanız bu markayı mutlaka denemenizi öneriyoruz. Bu viskilerin üretiminde ise %40 oranında alkol kullanılmaktadır.

Chivas Regal Viski Fiyatı

Chivas viski çeşitlerinin fiyatları ise orta aralıkta seyretmektedir. Yapılan zamlardan sonra ki en güncel fiyat lisesi ise aşağıdaki gibidir:

Viski Çeşidi Fiyatı
20 lik Chivas Regal (12 Yıl) 150 ₺
35 lik Chivas Regal (12 Yıl) 219,00 ₺
50 lik Chivas Regal (12 Yıl) 299,00 ₺
70 lik Chivas Regal (12 Yıl) 399,00 ₺
100 lük Chivas Regal (12 Yıl) 550,00 ₺
175 lik Chivas Regal (12 Yıl) 969,00 ₺
300 cl Chivas Regal 1.650,00 ₺
3 Litrelik Chivas Regal (12 Yıl) 1.650,00 ₺
70 lik Chivas Regal (13 Yıl) İskoç Viskisi 460,00 ₺
70 lik Chivas Regal (15 Yıl) 550,00 ₺
50 lik Chivas Regal (18 Yıl) 610,00 ₺
70 lik Chivas Regal (18 Yıl) 850,00 ₺
70 lik Chivas Regal (25 Yıl) 4.500,00 ₺
70 lik Chivas Regal Royal Salute 21 İskoç Viskisi 1.650 ₺
70 lik Chivas Mizunara İskoç Viskisi 740,00 ₺

Chivas Viski Nasıl İçilir?

Yine alkol oranı yüksek ve içimi sert olan bu viski için meze tercihi yapmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu viskinin yemekten bir iki saat önce içilmesi önerilmektedir. İçimi sert olduğu için yanında tatlı yoğunluğu mezeler tüketmenizi önermiyoruz. Bunun yerine bitter çikolatayı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda viski masanızda kaju, badem, fındık gibi kuruyemişlerin tuzsuz olanını bulundurabilirsiniz. Ya da viski bardağınıza üç barça buz atarak bu viskiyi Amerikalılar gibi içmeyi de tercih edebilirsiniz. Bunun dışında ağır mezelerden uzak durmanızı öneriyoruz.

Bu muhteşem viski ile ilgili düşüncelerinizi yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler