Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Galataport’a Nasıl Gidilir? Yol Tarifi

Galataport, İstanbul’un en gözde turistik yerlerinden biridir. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan bu liman ve turizm merkezine, birkaç farklı ulaşım aracı ile kolayca gidebilirsiniz. Eğer toplu taşıma kullanacaksanız, tramvay ve metroyu kullanabilirsiniz. Marmaray ile Sirkeci’den tren ile ulaşmak da mümkündür. Ayrıca, Avrupa Yakası’nın birçok yerinden kalkan otobüslerle de Galataport’a gitmek mümkündür. Kendi aracınızla gidiyorsanız, limana direkt olarak giriş yapılamamaktadır ve otopark ücreti ödemeniz gerekmektedir. Galataport’a ulaşım oldukça kolaydır ve İstanbul’un keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini keşfetmek için harika bir başlangıç noktasıdır.
Galataport Nerede, Galataport’a Nasıl Gidilir?

Galataport’un nerede olduğunu ve nasıl gidilebileceğini merak eden ziyaretçiler için bu yazıyı hazırladık. Bu yazı sayesinde ulaşım araçları, yol tarifi, adres, iletişim bilgileri ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

Galataport Nerede?

Galataport’un adresi Kılıçali Paşa Mah. Meclis-i Mebusan Cad. No: 8 İç Kapı No: 102, 34433 Beyoğlu/İstanbul’dur. Bu adrese birden fazla ulaşım yolu ile ulaşabilirsiniz. En uygun ulaşım araçlarını ve ulaşım yollarını tercih ederek hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Galataport Kimin?

Galataport, iki holdingin bir araya gelerek ortaya çıkardığı bir projedir ve şahısa ait bir yer değildir. Galataport’un sahipleri Doğuş Holding ve Bilgili Holding’dır.

GalataPort Giriş Ücreti Ne Kadar?

Galataport tamamen ücretsiz bir alandır. Galataport’a girişte veya Galataport’ta gireceğiniz mekanlarda ücret ödemenize gerek yoktur. Ancak içerideki mağazalar ve etkinlik alanlarına giriş veya konserlere katılmak için ücret ödemeniz gerekebilir. Galataport’un etkinlik takvimini takip ederek konser ücretleri gibi tüm ücretleri detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Galataport’a Nasıl Gidilir?

Galataport’a nasıl gidileceği hakkında farklı ulaşım seçenekleri vardır. Aşağıda yer alan ulaşım araçları ve yolları kullanarak kolaylıkla Galataport’a gidebilirsiniz.

Anadolu Yakası Tarafından Gelmek İçin:

Kartal, Pendik, Maltepe gibi yerlerden Kadıköy-Tavşantepe metrosunu kullanarak Ayrılıkçeşme istasyonunda inin ve Marmaray’a aktarma yapın. Sirkeci durağından indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapın ve Tramvay ile Tophane durağında indiğinizde Galataport’a ulaşmış olursunuz.

Üsküdar’dan gelmek istiyorsanız Marmarayı kullanarak Sirkeci durağından indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yaparak Tophane durağında inin ve Galataport’a yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Ümraniye’den gelmek istiyorsanız Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Üsküdar son durakta inin. Buradan Marmaray’a aktarma yaparak Sirkeci durağına gidin ve Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yaparak Tophane durağında indiğinizde Galataport’a ulaşabilirsiniz.

Kadıköy’den gelmek isterseniz Eminönü yönüne giden vapurlarla Karaköy’e geçin. Daha sonra Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yaparak Tophane durağında indiğinizde Galataport’a ulaşabilirsiniz.

Avrupa Yakası Tarafından Gelmek İçin:

Taksim’den gelmek isterseniz fenikülere binerek Kabataş’a inin. Buradan Kabataş-Bağcılar tramvayı hattını kullanarak Tophane durağında indiğinizde Galataport’a ulaşabilirsiniz.

Güngören, Bağcılar veya Merter tarafından gelmek isterseniz Kabataş-Bağcılar tramvayı hattını kullanarak Tophane durağında indiğinizde Galataport’a ulaşabilirsiniz.

Esenler ve Bayrampaşa tarafından gelmek istiyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Aksaray istasyonunda inin. Daha sonra Kabataş-Bağcılar tramvayı hattına aktarma yaparak Tophane durağında inin ve Galataport’a yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Büyükçekmece, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız Metrobüs ile Cevizlibağ durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvayı hattına aktarma yapın. Tramvay ile Tophane durağında indiğinizde Galataport’a ulaşmış olursunuz.

Galataport Otobüs Seferleri

26Dikilitaş
26AFulya Mahallesi
28Topkapı / Son Durak(88-48a) Yönü
28TBeşiktaş Peronlar
30DVadi
70KEKurtuluş / Taksım Yönü
46EEminönü / Son Durak (46e-46ç-70fe) Yönü
66Gülbağ / Son Durak Yönü
78Eminönü / Son Durak (146b-33-33b-33d-78-78h-79ge) Yönü
79EKayabaşı Kiptaş Peron / Son Durak Yönü
EM1Eminönü
EM2Karaköy / Emınönü Yönü
31EEminönü
32Cevatpaşa
33Giyimkent
33BGiyimkent
33EEminönü
33SEminönü
33TEEminönü
33YEminönü

Galataport Mağazaları

Galataport’ta 250 adet mağaza bulunmaktadır. Aradığınız her şeyi çok kolay bir şekilde bulabilmeniz mümkündür. Galataport’taki mağazalar arasında Adamo, MySabella, Adidas, Nike, Altınyıldız, LC Waikiki, DeFacto, Arte Diore, Avva, Benetton, Beymen, Dünyagöz Optik, Cakra, D&R, Hars ve Lamy gibi birçok markanın mağazaları mevcuttur.

GalataPort İş İlanları

Galataport, gen

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler