Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Macallan Viski Fiyatı 2023(Bugünki Fiyatlar)

Macallan viski, yıllardır kalitesi ile adından söz ettiren bir viski markasıdır. Bugün itibariyle (2023) Macallan viski fiyatları oldukça makul düzeylerde seyretmektedir. Üstelik viski tutkunlarına farklı seçenekler sunan Macallan, başarılı bir aromaya sahip tonlarca çeşidi bulunmaktadır. Bu da her kesime hitap etmesini sağlamaktadır. Eğer siz de şık bir viski keyfi aramaktaysanız, Macallan viski fiyatlarına göz atabilirsiniz. Bilinen ve sevilen viski markalarından olan Macallan, hem kaliteli hem de bütçenize uygun viski tadımı için idealdir.

Macallan Viski Fiyatı: En Güncel Fiyatlar ve Bilgiler 2023

Ziyaretçilerimizden sık bir şekilde Macallan Viski Fiyatı konusunda soru almaktaydık. Bu içeriğimizle birlikte değerli Macallan Viski Fiyatı konusunda doğru cevabı verdik. Aynı zamanda Macallan Viski Fiyatları 2023, Macallan Viski Yorumları, ve Macallan viski zamlandı mı başlıklarında da farklı bilgiler verdik.

Macallan Viski Fiyatları 2023: En Güncel Fiyatlar

Macallan viski, Skotska menşeili bir viski markasıdır ve malt viskileri için ünlüdür. Macallan viskileri, farklı yaş dönemleri ve ekstraksiyon yöntemleri gibi faktörlere göre değişebilen fiyatları vardır. En son güncellenen 2023 Nisan ayına göre derlediğimiz fiyat listesi şu şekildedir:

  • 35’lik The Macallan Single – 659 TL
  • 70’lik The Macallan Single – 1,219 TL
  • 70’lik The Macallan Single Double Cask – 799 TL
  • 70’lik The Macallan Single Rare Cask – 3,459 TL
  • 70’lik The Macallan Single Classic Cut – 1,259 TL
  • 70’lik The Macallan Single Edition – 7,990 TL
  • 70’lik The Macallan Single Reflexion – 12,259 TL
  • 70’lik The Macallan Single M Decanter – 11,799 TL

Macallan Kaç Lira?

Macallar Viskilerin Modeline Göre Fiyatı’da Değişmekte Olup Sizler için Hazırlamış Olduğumuz Listeyi Detaylı Bir Şekilde Yukarıdan inceleyebilirsiniz.

Macallan 12 Fiyatları 2023

Macallan 12 Nedir Anlamı Nedir? Macallan 12 Sayısının Anlamı Adını Beklediği süreden almaktadır, 12 Yıl Fıçıda Beklediği için Macallan 12 Denmektedir. En son güncellenen 2023 Nisan ayına göre fiyat listesi şu şekildedir:

  • 35’lik The Macallan Single 12 YO – 459 TL
  • 70’lik The Macallan Single 12 YO – 779 TL
  • 70’lik The Macallan Single Sherry Oak 12 YO – 879 TL

Macallan 18 Fiyatları 2023

Macallan 18 Fiyat Adını 18 Yıl Fıçıda Bekletilmiş Olduğu için 18 Olarak Geçmektedir fiyatlar aşağıdaki gibidir:

  • 35’lik The Macallan Single 18 YO – 21.258 TL
  • 70’lik The Macallan Single 18 YO – 25.799 TL
  • 70’lik The Macallan Single Sherry Oak 18 YO – 28.889 TL

Macallan Viski Nereden Alınır?

Macallan Viskiler Genelde Duty Free, Gümrük Mağazalarında Bulunuyor. Pahalı ve kaliteli viskileri büfelerde bulabilmeniz gerçekten çok zor.

Macallan Viski Nedir?

Macallan viski, İskoçya’nın Speyside bölgesinde üretilen ve dünyaca ünlü bir viski markasıdır. Yoğun aroması ve zengin tadı ile tek başına içilebileceği gibi, bazı yiyeceklerle de mükemmel bir uyum sağlar. Amerikan ve Avrupa şeri fıçılarında 12 yıl süreyle olgunlaştırılmış dolgun ve zengin karakterli bir ekspresyon.

Macallan Viski Neyle İçilir?

Macallan viski, et, deniz ürünleri ve çikolata gibi güçlü tatlı yiyeceklerle iyi gider. Bunun yanı sıra, peynir, badem ve çikolatalı tatlılar gibi lezzetli aperitiflerle de servis edilebilir. Viskinin tadını tamamlamak için, yanında biraz su veya buz parçası da sunabilirsiniz. Bu, viskinin aromasını hafifletecek ve lezzetini artıracaktır.

Macallan Viski Yorumları

  • 1939 Rezervleri 4000 Dolar ve üstüne satılıyor lüks bir viskidir tadı mükemmel.
  • Tunalıdaki süslü tekel bayiinin türkçe okunuyuşla “macellan” dediği malt viski. Babama hediye edilen, asla dokunmamam gereken ama sadece tadına bakmak için açtığımda şişenin yarısını bitirdiğim enfes malt viski.

Macallan Viski Kaç TL?

Macallan Viski 35’lik Fiyatı 650 Türk Lirası olarak biliniyor.

Macallan Viski Hangi Ülkenin?

Macallan Viski İskoçya’da üretilen, ve Macallan Dağıtım Şirketine ait bir firmadır.

Macallan Viski En Pahalı Fiyat

Macallan viski’nin en pahalı fiyatı 100.000 Türk Lirasını bulmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler