Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Mukozero 600 mg 20 Efervesan Tablet Fiyatı

Mukozero 600 mg 20 Efervesan Tablet, üst solunum yolu enfeksiyonlarına neden olan bakteri ve virüslerin neden olduğu semptomların hafifletilmesinde etkili bir ilaçtır. Mukozero, sindirim sistemi tarafından kolayca emilebilen, hızlı ve etkili bir şekilde çalışan bir efervesan tablettir. Ayrıca hoş limon aromalıdır, böylece tadı da oldukça lezzetli olarak algılanır. Mukozero tabletlerin fiyatı oldukça uygun ve herhangi bir eczaneden temin edilebilir. Üst solunum yolu enfeksiyonlarının semptomlarını hafifletmek isteyenler için mükemmel bir seçenek olan Mukozero, Türkiye’de en çok kullanılan ilaçlardan biridir.

Mukozero Nedir?

Mukozero, içerisinde asetilsistein etken maddesi barındıran bir ilaçtır. Genel olarak balgam söktürücü olarak kullanılan bu ilaç, suda eritilen bir formda bulunmaktadır. İçeriğindeki asetilsistein sayesinde var olan kırgınlık, üşütme gibi durumların giderilmesi amacıyla tercih edilen bir ilaçtır.

Mukozero Ne İçin Kullanılır?

Mukozero, özellikle gribal enfeksiyon, boğaz rahatsızlıkları ve vücudun ürettiği salgıları düzenlemek amacıyla kullanılan bir ilaçtır. Yoğun ve kıvamlı balgamın atılmasında yardımcı olduğu için doktorlar hastalarına bu ilacı reçete edebilmektedir. Bronş ve akciğer hastalıklarında da kullanılan ilaç, balgamı ve mukusu parçalayarak balgamın atılabilmesini kolaylaştırır.

Mukozero Nasıl Kullanılır?

Her tıbbi ilaçta olduğu gibi Mukozero’nun da doktorunuz tarafından önerilen dozlarda kullanılması gerekmektedir. İlacı yanlış veya fazla kullanmanız sonucu yan etkileri oluşabilir. Bu nedenle, doktorunuzun tavsiyesi doğrultusunda ilacı kullanmalısınız. İlacı yemeklerden sonra tok karna kullanmanız önerilir. Bir bardak suya bir efervesan tablet atarak çözünmesini bekleyerek içmelisiniz. Genellikle günde 1–2 doz kullanımı önerilir.

Mukozero Yan Etkileri Nelerdir?

Mukozero’nun yan etkileri arasında yüksek ateş, nezle, hastalık emareleri ve titreme belirtileri, kaşıntı, kurdeşen oluşması gibi alerjik reaksiyonlar, zor nefes alıp verme, anaflaktik reaksiyonlar, vücutta şişlik, kanama ve özellikle burun kanaması, kalbin normalden hızlı çalışması ve tansiyon düşüklüğü yer alabilir. Bu nedenle ilacı kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.

Mukozero İlaç Fiyatı Nedir? (Nisan 2023)

Mukozero 600 mg 20 Efervesan Tablet Fiyatı 46.79 TL’dir ve SGK ile fiyatında değişiklikler görülebilmektedir.

Mukozero Muadili | Eş Değeri Var Mıdır?

Mukozero’nun fiyat açısından daha uygun olan ve etkisi de birbirine yakın ilaçlar bulunmaktadır. Bunlar arasında Asist, Cinetix, Bronpax ve Brunac gibi ilaçlar yer almaktadır. Ancak doktorunuza danışmadan bu ilaçların kullanımı önerilmemektedir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler