Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Göz Kapağı Estetiği

Göz kapağı estetiği, yaşlanan cildin göz kapağındaki sarkma ve kırışıklıklarının giderilmesi için geliştirilen bir estetik cerrahi işlemdir. Bu işlem esnasında göz kapağındaki fazla cilt ve yağ dokusu çıkarılarak, gözlerin daha genç, dinç ve canlı bir görünüme kavuşması sağlanır. Göz kapağı estetiği, sadece estetik amaçlı değil, aynı zamanda görme alanını açarak sağlığa da büyük katkı sağlar. Göz kapağı estetiği hakkında detaylı bilgi almak ve en iyi sonuçları elde etmek için uzman bir doktora başvurabilirsiniz.

Göz Kapağı Estetiği

Göz kapağı estetiği, alt ve üst kapağı kapsayan bir işlemdir ve ameliyatsız veya ameliyatlı seçenekleri vardır. Bu uygulama sırasında, fazla kas dokusu veya sarkmış deri alınır ve göz çevresindeki dokuların yenilenmesi için gereken müdahale yapılır. Ayrıca, yaygın gözaltı torbalarının giderilmesinde de sıklıkla kullanılır.

Ameliyatsız Seçenekler:

Plazma Göz Kapakları Germe

Plazma enerjisi kullanarak ameliyatsız göz kapağı estetiği gerçekleştirilir. Plazma enerjisi cihazının üzerinde bulunan iğne, ciltle temas etmeden bölgeye gaz halindeki su buharı ve azot enerjisi uygular. Bu enerji yüksek enerjiyle birleşerek plazma enerjisine dönüştürülür ve ciltte fazla deri veya dokuları buharlaştırır. Sonuç olarak, cilt daha genç bir görünüme kavuşur.

Plazma Göz Kapakları Germe Yaptıranlar

Birçok kişi plazma göz kapakları germe işlemini tercih ediyor. Bazı yorumlar şöyle:

  • “Ben yeni yaptırdım çok acıdı. Lazer ile yapılan işlem gibi acıdı zor dayandım. Acı duymuyorum diyene çok şaşırıyorum.”
  • “Kesinlikle tavsiye etmiyorum, sonu hüsrannn. İnanın ameliyat olun daha iyi.”

Göz Kapağı Germe Bantları

Göz kapağı germe bantları, olumsuz görüntüyü örtmek isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Bu bantlar, göz kapaklarındaki düşüklüğü kapatan ve 24 saat boyunca dayanabilen bir yapışkan strip olarak tasarlanmıştır. Bantlar suya da dayanıklıdır ve güneş ışınlarına maruz kalmamalıdır. Kullanımdan sonra gözde reaksiyon görülürse hemen çıkarılması önerilir.

Ameliyatlı Seçenekler:

Lazerle Göz Kapağı Germe

Lazerle göz kapağı germe, göz kapağındaki torbalanma, kırışıklık ve sarkma gibi problemler için kullanılır. Anestezi kremleri kullanılarak cilt uyuşturulur ve işlem gerçekleştirilir. İşlem sonrasında, dikiş izi, kanama veya morarma sorunları oluşmaz.

Göz Kapağı Germe Ameliyatı

Göz kapağı germe ameliyatı, göz kapaklarındaki yaşlanma belirtilerinden rahatsız olunması durumunda tercih edilir. Yaşlanmanın neden olduğu bollaşma, gevşeme, renk değişikliği, torbalanma, kırışıklık ve sarkma gibi deformasyonlar gerçekleşir. Ameliyat sonrası yüz daha canlı ve genç bir görünüm kazanır. Göz kapaklarındaki yaşlanma, bu ameliyatla ortalama olarak sekiz sene kadar giderilebilir.

Göz Kapağı Estetiği Ameliyatı Üst ve Alt Kapak

İçindekiler

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler