Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Voltaren Krem Ne İşe Yarar

Voltaren krem, özellikle kas, eklem ve omurga ağrılarına iyi gelen bir ilaçtır. Nonsteroid antiinflamatuar bir ilaç olan Voltaren, ağrı, iltihap ve şişme gibi semptomları hafifletir. Voltaren krem, cilt üzerinde uygulanır ve hızlı etki gösterir. Ayrıca, spor yaralanmaları, romatoid artrit, osteoartrit gibi birçok ağrıya da iyi gelir. Voltaren krem, reçetesiz olarak eczanelerde bulunabilir ve güvenli bir şekilde kullanılabilir.

Voltaren Krem: Ağrıları Azaltan İlaç

Voltaren krem, kas iskelet sistemi ilaç grubundaki bir ilaçtır. Türkiye’de 50 gramlık tüpler içinde satılmaktadır. Etken maddesi Diklofenak dietilamonyumdur ve jel formunda kullanılır. Voltaren krem ne işe yarar? Ağrıya veya iltihaba sebep olan fiziksel etkenleri azaltarak sürüldüğü bölgedeki ağrıyı giderir. Voltaren kremin kullanım alanı oldukça geniştir.

Voltaren Krem: Kullanım Alanları

Voltaren krem, hasar veya darbe sonucu etkilenen yerlerde ödemle birlikte görülen ağrılar, yüzeysel eklemlerin kireçlenmesine bağlı oluşan hafif derecede ki ağrılar, boyun, bel, sırt, bacak ağrısı gibi ani gelişen ağrılarda, tendinit ve bursitis gibi iltihabi ve iltihapsız romatizmalarda görülen ağrıları ve şişlikleri gidermek için kullanılır.

Voltaren Krem: Kullanımı ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Voltaren krem kullanım alanı oldukça geniş olsa da kullanırken bazı hususlara dikkat etmek gerekmektedir. Voltaren krem kullanırken nefes kesilmesi, kurdeşen, yüzde, ağız etrafında, dilde ve boğazda şişkinlik gibi alerjik durumlarla karşılaşıldığında acilen doktora başvurulması gerekmektedir.

Ellerle temas halinde kullanılan jel formuyla ilgili, ilaç kullanırken ellerin ağıza veya gözlerimize götürülmesi, sağlık riskleri içerebilir. Olası risklerini ortadan kaldırmak için temastan sonra ellerin yıkanması gerekmektedir.

Voltaren Krem: Dozaj ve Tahmini Süre

Voltaren krem, hastaların doktorlarının yazdığı reçeteyle kullanımı tavsiye edilmektedir. Voltaren krem günde üç dört defa etkilenen bölgeye yavaşça sürülmelidir. Tedavinin süresi, doktorunuzun tavsiyesine göre değişebilir.

Voltaren kremin kullanılacak miktarı ağrı duyulan noktanın genişliğiyle ilişkilidir. Yüzey büyüklüğü 400-800 cm arasındaysa, 2 ila 4 miligram krem uygulanır.

Voltaren krem, kas ve eklem ağrılarının tedavisinde popüler bir seçenek olmasına rağmen, 3 haftadan fazla kullanılmaması önerilir. Tedavinin devam etmesi gerekiyorsa, doktorunuza danışmanız önemlidir.

Voltaren Krem: Hamilelik ve Emzirme Dönemlerinde Kullanım

Gebelik durumlarında, özellikle altıncı aydan sonra kullanıldığında, annede ve doğmamış bebekte doğumsal kusurlara yol açma riskine karşı uyarma yapılmaktadır. Doğum sonrası emziren annelerde ve bebeklerde de olumsuz etkilere yol açma riski mevcuttur. Bu nedenle hamile kadınlar ve yeni annelerin kullanmaları önerilmemektedir.

Sonuç

Voltaren krem ne işe yarar? Ağrılı durumlarda kullanımı oldukça yaygındır. Voltaren kremin yan etkileri arasında ciddi sorunlar da bulunmaktadır. Uzmanlar tarafından belirtilen şekilde kullanılması önemlidir. Kullanırken, doktorunuzun tavsiyelerine göre hareket etmeniz gerekmektedir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler