Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kart Şifresi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası müşterileri, internet şubesi veya ATM aracılığıyla kart şifresi alabilirler. İnternet şubesinde “Kart İşlemleri” bölümüne girerek “Kart Şifre İşlemleri” seçeneğine tıklayarak yeni kart şifresi oluşturabilirler. Ayrıca, kartın sahibi kişinin olmaması durumunda, yalnızca kartın seri numarası ile bankadan şifre alınabilir. ATM’lerde ise, “Kart İşlemleri” bölümünden “Şifre İşlemleri” seçeneğiyle yeni bir şifre oluşturulabilir. Tüm bu yöntemlerle kolayca kart şifresi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kart Şifresi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası’ndan kredi kartı ya da banka kartı alan müşteriler; kartlarını ev adreslerinden teslim alabiliyorlar. Ziraat Bankası; başvuru sahibi kişilerin kartlarını kargo ile ev adreslerine kadar gönderiyor. Kart sahibinin ev adresinde bulunmaması halinde ise kart, Ziraat Bankası şubesine gönderiliyor. Kişiler, banka şubesine gidip, kartlarını alabiliyorlar.

Ziraat Bankası Şifre Belirleme

Makalede Neler Var? Ziraat Bankası Şifre Belirleme Ziraat Bankası Banka Kartı Şifresi Alma Ziraat Bankası ATM’den Şifre Oluşturma SMS ile Ziraat Bankası Şifre Oluşturma Müşteri Hizmetlerini Arayarak, Ziraat Bankası Şifre Oluşturma Ziraat Mobil Uygulaması ile Kart Şifresi Oluşturma Ziraat Bankası Kredi Kartı Şifresi Oluşturma Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerini Arayarak Şifre Oluşturma Ziraat Mobil Kart Şifresi Alma Ziraat Bankası Kredi Kartı Şifre Alma Ziraat Bankası Kart Şifremi Yanlış Girdim Ne Yapmalıyım? Ziraat Bankası Şifre Değiştirme Ziraat Kart Şifresi Unuttum Ne Yapmalıyım?

Kredi ya da banka kartı alan Ziraat Bankası müşterileri, kart şifrelerini birden çok yöntemi tercih ederek, oluşturabiliyorlar. Ziraat Bankası şifre belirleme yöntemlerini aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

Ziraat Bankası ATM’lerinden Şifre Oluşturma

Kredi ya da banka kartı şifreleri, banka ATM’lerinden kolaylıkla oluşturulabiliyor. Banka ATM’sinden şifre oluşturmak için;

  • İlk olarak Ziraat ATM’ye giriş yapın.
  • Ardından Şifre İşlemleri menüsüne tıklayın.
  • Belirlediğiniz şifreyi tekrar değiştirmek istediğinizde Güvenlik menüsüne tıklayın. Daha sonra da Şifre Değiştir kısmına tıklayın.

SMS ile Ziraat Bankası Şifre Oluşturma

Ziraat Bankası müşterileri, SMS yöntemiyle de kredi kartı ya da banka kartı şifresi alabiliyorlar. ATM’ye gitmeden de kart şifresi oluşturabiliyorlar. SMS ile şifre oluşturmak için;

  • Cep telefonunuzun yeni mesaj oluşturma bölümüne girin.
  • Büyük harflerle SIFRE yazıp, bir boşluk bırakın.
  • Daha sonra kartınızın son 6 hanesini, anne kızlık soyadınızın son 2 harfini ya da doğum yerinizi yazın.
  • Bir boşluk bırakın ve kartınızın arka kısmındaki 3 haneli güvenlik kodunu yazın.
  • Oluşturduğunuz bu mesajı 4757’e kısa mesaj olarak gönderin.

Müşteri Hizmetlerini Arayarak, Ziraat Bankası Şifre Oluşturma

Ziraat Bankası müşterileri, müşteri hizmetlerini

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler