Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

İkinci El Otomobil İlanlarındaki Yeni Çamoluk Otomotiv Detayı! İkinci El İlan Sitelerinde Çamoluk Rüzgarı

İkinci el otomobil alım satımında Çamoluk Otomotiv’in öncü rolü ile tanışın! İnternet üzerindeki ikinci el ilan sitelerinde aradığınız aracı bulamadıysanız, Çamoluk Otomotiv’in yeni ilanlarına göz atın. Uygun fiyatlı ve kaliteli araçlarıyla dikkat çeken Çamoluk Otomotiv, güvenilir hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Siz de ikinci el araba alım satımında Çamoluk Otomotiv farkını keşfedin.

Kahramanmaraş Depremi Sonrası Türkiye Tek Yürek!

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi, ülkemizin her köşesinde büyük üzüntüye sebep oldu. Ancak felaket sonrası Türk halkı yine birlik olup yaraların sarılması için kolları sıvadı. Türkiye Tek Yürek adıyla yayımlanan yardım programında her kesimden insan, küçük veya büyük çeşitli bağışlarda bulundu. Bu programda ekranlardan aşina olduğumuz kişiler de yardım toplayarak vatandaşların bağış yapmasını sağladı. Programda yaşanan bazı olaylar ise Türkiye adeta bu olaya kitlendi.

50 Milyar TL, 50 Milyon TL ve 50 Bin TL

Programa telefonla bağlanan Yeni Çamoluk Otomotiv’in sahibi Hamit Duras, bağış yapmak istediği 50 bin TL’yi eski Türk Lirası cinsinden ifade edince bir anda sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Daha sonra Duras, bağışladığı miktarın 50 milyon TL olduğunu açıkladı. Ancak yine de doğru bir rakam verememişti ve sonunda Duras’ın ailesi, bağıştıkları miktarın 50 bin TL olduğunu açıkladı.

Hamit Duras ise daha sonrasında yaptığı açıklamada, sıfırlar atılmadan önceki haliyle 50 bin TL bağış yapmak istediğini kesin bir dille ifade etti.

Yeni Çamoluk Otomotiv’in İkinci El Araba İlanlarına Etkisi

Yeni Çamoluk Otomotiv, Türkiye Tek Yürek programında yaşanan yanlış anlaşılma sonucu Türkiye’de en çok konuşulan konu haline geldi. Bu olayın ardından yayınlanan ikinci el araba ilanlarında da “Çam oluk” detayının yer alması, herkesin dikkatini çekti. Bazı ilanlar ise şunlardı:

  • Yeni Çamoluk’un peşinde koştuğu araba
  • Yeni Çamoluk Otomotiv’in önünde durup çay içen kişiden
  • Yeni Çamoluk Otomotiv’den araba alacağım için satıyorum
  • Yeni Çamoluk’un sokağından geçen…

Deprem felaketi sonrası Türk halkının bir arada olması, dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olarak tarihe geçti. Ancak bu yardım kampanyalarında yaşanan bazı olaylar da, ülkemizin ne kadar güçlü bir iletişim ve paylaşım ağına sahip olduğunu gösterdi.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler