Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Erzincan

Erzincan, Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan tarihi ve kültürel bir şehirdir. Kuzeyinde Karadeniz dağları, güneyinde ise Munzur dağları yer alır. Erzincan, Türk tarihinde önemli bir yere sahiptir ve farklı medeniyetlerin izleri hala görülebilir. Şehirdeki tarihi yapılar, müzeler ve doğal güzellikler ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunar. Aynı zamanda Erzincan, Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden biridir, kayak ve snowboard tutkunları için ideal bir yerdir. Erzincan’a seyahat edenler, bölgenin eşsiz lezzetlerini de tatma fırsatı bulabilirler. Erzincan, kültür, tarih, doğa ve gastronomi açısından zengin bir şehirdir.

Erzincan Nerede, Nasıl Gidilir?

Erzincan, Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 230 bin nüfusuyla bulunan bir şehirdir. Doğusunda Erzurum, kuzeyinde Gümüşhane ve Bayburt, güneyinde Tunceli, batısında Sivas yer almaktadır. Bu bölgede birçok tarihi yapı ve doğal güzellik alanı bulunmaktadır.

Erzincan Nesiyle Meşhur?

Erzincan denildiğinde akla ilk gelen yiyecek hiç şüphesiz Erzincan leblebisidir. Çeşitleri oldukça ünlüdür.

Erzincan Nasıl Gidilir?

Uçakla
Erzincan Şehir merkezine yaklaşık 7 km uzaklıkta Erzincan Havalimanı bulunur. Buraya birçok şehirden hava yolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Özellikle Ankara ve İstanbul’dan düzenli uçak seferleri yapılmaktadır.
Otobüsle
Erzincan kent merkezine çok yakın bir yerde otogar bulunur. Buraya başta büyük şehirlerden olmak üzere birçok yerden otobüs seferleri yapılmaktadır. Buraya ulaşmanın en kolay yollarından biri de otobüs ile ulaşım sağlamaktır. Erzincan Otogarına 1 Nolu ve 2 Nolu Şehiriçi Otobüsleriyle buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.
Trenle
Erzincan kent merkezinde tren garı bulunmaktadır. Erzincan-Divriği arasında günlük seferler bulunur. Bu seferle ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca Doğu Ekspresi ile Ankara-Kayseri-Kars illerine ulaşan hat Erzincan’dan geçmektedir.
Özel Aracınızla
Kendi özel aracınızla Türkiye’nin her noktasından Erzincan’a rahatça ulaşabilirsiniz. Erzincan ile bazı şehirler arası mesafeler şöyledir;

  • Erzurum Erzincan arası yaklaşık 188 km
  • Sivas Erzincan arası yaklaşık 245 km
  • Malatya Erzincan arası yaklaşık 360 km
  • Ankara Erzincan arası yaklaşık 688 km
  • İstanbul Erzincan arası yaklaşık 1035 km
  • Trabzon Erzincan arası yaklaşık 230 km
  • Elazığ Erzincan arası yaklaşık 265 km
  • Diyarbakır Erzincan arası yaklaşık 406 km
  • Balıkesir Erzincan arası yaklaşık 1198 km
  • Samsun Erzincan arası yaklaşık 445 km
Yukarıda yazılan konulardan anlaşılmayan herhangi bir konu varsa lütfen yorum sekmesinden bizlere sorun, hemen cevaplayalım.


Siz de Erzincan’ı keşfetmek için yolunuzu bu güzel şehre düşürebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler