Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Yaprak Medine Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Yaprak Medine, Türk televizyon sektöründe tanınan bir sunucu ve haber spikeridir. İstanbul doğumludur. Güzel sanatlar eğitimi aldıktan sonra televizyon dünyasına adım atmıştır. Kendine özgü sunuculuk tarzı ile sevilen Medine, bugüne kadar birçok farklı programda yer almıştır. Şu anda Kanal D Haber’de çalışmaktadır. Yaprak Medine’in doğum tarihi bilinmemektedir, ancak tahmini olarak 30-40 yaşları arasında olduğu düşünülmektedir.

Yaprak Medine Kimdir? Yalnız Kurt Mira’nın Sevilen Oyuncusu

ATV’de yayınlanan “Yalnız Kurt” dizisinin sevilen oyuncularından olan Yaprak Medine, sergilediği başarılı performansıyla birçok kişinin beğenisini kazanmıştır. Bu başarı, kısa vadede büyük bir hayran kitlesine sahip olmasını da sağlamıştır. Hayranları internet üzerinden “Yaprak Medine kimdir?” sorusunu sıklıkla aradığı için içeriğimizde detaylıca yanıt verdik.

Yalnız Kurt Mira Yaprak Medine Kimdir?

Yaprak Medine, özellikle Menajerimi Ara dizisiyle sevilen oyunculardan biri haline geldi. Dizide “Mira” karakterini canlandıran genç oyuncu, güzelliği ve başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

Yaprak Medine şimdilerde dizi oyunculuğu yapmakta ve kariyerine sağlam adımlarla devam etmektedir. Dizi sektöründe oldukça başarılı işlere imza atan güzel oyuncu, kariyerini bu alanda sürdürmeye kararlı görünüyor.

Oyunculuk eğitimini Esin Doğan Atölyesinde tamamlayıp kendisini bu alanda daha da geliştiren genç oyuncu, gösterdiği başarılı performansı ile umut vadeden yıldızlar arasında yerini aldı. Kısa saçları ve duru güzelliğinin yanı sıra oynadığı her rolde başarısını kanıtladı. Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Yaprak Medine sevgilisi Karya Candar ile sosyal medya hesabından mutluluk pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

Yaprak Medine Kaç Yaşında?

8 Temmuz 1997 tarihinde dünyaya gelen Yaprak Medine, 26 yaşındadır. Yengeç burcu olan güzel oyuncu, nahif karakterini seyirci kitlesine göstermeyi kısa sürede başardı.

Yaprak Medine Boyu Kaç?

Güzelliği ve düzgün fiziği ile hayranları tarafından araştırılan Yaprak Medine, 1.71 boyundadır. Kilosu ise 48’dir.

Yaprak Medine Nereli?

Reklam ve dizilerdeki başarılı oyunculuğundan dolayı büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yaprak Medine’nin memleketi de merak edilmektedir. Güzel oyuncu, İstanbul’da doğup büyümüştür.

Yaprak Medine Oynadığı Dizi ve Filmler?

Menajerimi Ara ve Yalnız Kurt dışında Yaprak Medine, birçok farklı yapımda oynadı.

Diziler:

  • Yarım Kalan Aşklar (BluTV-2020)
  • Menajerimi Ara (Star TV-2020)
  • Son Yaz (Fox TV-2021)
  • Yalnız Kurt (2021-2022)

Reklam Filmleri:

  • Atasay (2018)
  • Eti Karam Gurme (2019)
  • H&M (2019)
  • Journey (2019)
  • Museum Hotel (2019)

Filmler:

  • Gazapizm, Ölüler dirilerden çalacak (Video Klip)

Vermiş olduğu bir röportajda, ilk televizyon oyunculuğu deneyimi olan “Menajerimi Ara” dizisinde canlandırdığı Beyza rolünü, asla unutamayacağını belirtmiştir. Denizcan Aktaş ile beraber oynadığı bu dizide çok heyecanlandığını, içinden “Ne yapıyoruz şimdi? Hangi sahneyi çekiyoruz?” diye mırıldanırken partneri Denizcan Aktaş tarafından uyarıldığını ve mikrofondan sesinin duyulduğunu, bu komik anıyı asla unutamayacağını açıklamıştır.

Sıkça Sorulan Sorular

Yaprak Medine’nin Estetiği Var mı?

Evet, bazı estetik operasyonlar yaptırdığı bilinmektedir.

Yaprak Medine’nin Sevgilisi Ne İş Yapıyor?

Erkek arkadaşı Karya Candar, sosyal medya fenomenidir.

Yaprak Medine’nin Yalnız Kurt Dizisinde Canlandırdığı Karakterin Adı Nedir?

Yalnız Kurt dizisinde “Mira” karakterini canlandırmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler