Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Kredi Kartı Aidat İadesi Alma (Doğru Yöntem)

Kredi kartı aidatları son zamanlarda oldukça fazla sorun haline gelmiştir. Pek çok kişi bankaların kredi kartı aidatlarından şikayetçidir ve bu tutarları geri almak için çaba sarf eder. Ancak doğru yöntemi bilmeden kredi kartı aidat iadesi almak oldukça zordur. Bu yazımızda size en doğru yöntemi anlatacağız. Kredi kartı aidat iadesi almanın en etkili ve kolay yolu ile tanışın. Doğru adımlarla kredi kartı aidatını geri alabilir ve zarara uğramadan paranızı geri alabilirsiniz.

Kredi Kartı Aidat İadesi

Türkiye’de bankalar, kredi kartı kullanıcılarından aidat adı altında yılda bir otomatik ödeme alırlar. Ancak birçok kişi, hiç kullanmadığı karttan bile aidat kesintisi yapıldığından şikayetçi. Bu yazımızda sizlere kredi kartı aidat iadesi konusunda doğru bilgileri vereceğiz.

Hiç kullanılmayan kredi kartından aidat alınır mı?

Hayır, bankadan aldığınız kredi kartını hiç kullanmadıysanız, kullanmadığınız bir ürün için ücret alınamaz.

Kredi Kartı Aidatı İadesi Kaç Yıl Geriye Dönük?

Bankalardan kredi kartı aidatı iadesi için tüketiciler, tüketici hakem heyetlerine veya e-devlet aracılığıyla başvuruda bulunabilir. Bu başvurular geriye dönük olarak 10 yıl boyunca talep edilebilir.

E-Devlet Kredi Kartı Aidat İadesi

Kredi kartınızın hesap hareketlerinde yapılan aidat kesintisini geri alabilmek için e-devlet sayfası kullanabilirsiniz. E-devlet hesabınız yoksa, PTT üzerinden 2 TL ödeme yaparak hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Tüketici Hakem Heyetiyle Kredi Kartı Aidatı Geri Alma

Kredi kartı aidatını geri almak için bir diğer yöntem de tüketici hakem heyetiyle başvuru yapmaktır. Eğer kredi kartınızdan kesilen aidata dair bir dekontunuz varsa, tüketici hakem heyetine başvurarak 15 gün içinde iadenizi geri alabilirsiniz. Başvurunuz 1-30 gün içinde değerlendirilir ve başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Bu yöntemlerin yanı sıra başvuru yaparak kredi kartı aidatını geri alabileceğiniz bankaların listesi de e-devlet sayfasında yer almaktadır.

Kredi kartı aidatı iadesi almak için yukarıda vermiş olduğumuz yöntemleri kullanabilirsiniz. Unutmayın, haklarınızı bilerek hareket etmek sizin yararınıza olacaktır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler