Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Buderus Kombi Petekler Yanıyor Sıcak Su Gelmiyor(Çözüm)

Bu makalede, Buderus kombi kullanıcılarının karşılaşabileceği bir sıcak su sorunu hakkında çözüm önerileri sunulmaktadır. Eğer Buderus kombinizde petekler yanıyor ancak sıcak su gelmiyorsa, muhtemelen kombi su basıncının düşük olduğu anlamına gelir. Bu sorunu çözmek için öncelikle kombi su basıncını kontrol etmek gerekir. Su basıncı uygun değilse, basıncı artırmak için kombinin ön panelindeki basınç göstergesini kullanabilirsiniz. Ayrıca, kombinin filtresinin de tıkalı olabileceği için filtre temizleme işlemi de yapılmalıdır. Bu işlemleri yaparak kombi sıcak su sorununu çözebilirsiniz.

Buderus Kombi Petekler Yanıyor Sıcak Su Gelmiyor: Çözümler

Tarih: 2023

Buderus kombi petekler yanıyor sıcak su gelmiyor sorusuna cevap arayanlar için araştırdık ve detaylı bir şekilde cevapları derledik. Buderus kombi petekler yanıyor sıcak su gelmiyor sorusuna aşağıdaki gibi cevap verilebilir:

Petek Yanıyor Fakat Sıcak Su Gelmiyor

Kullanım suyu mu ısınmıyor? Petekler mi ısınmıyor? Petekler ve su hiç mi ısınmıyor? Yoksa yeteri derecede su ısınmıyor mu? Sorularından herhangi birine doğru cevap vermek gerekiyor. Eğer kombi ekranında hata gözüküyorsa, sorun muhtemelen ekranla ilgili olabilir. Fakat eski tip kombilerde arıza kodu ekranda gözükmez. Bu durumda, gaz vanasını veya kombi fişini kontrol ederek başlayabilirsiniz.

Petekler Ve Su Isınmıyor Sorunu

İlk olarak, kombinizin doğru bir şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Ateşleme yapıp yapmadığını kontrol edin. Suyunuzun sıcaklığını kontrol edin. Su basınç göstergenizi kontrol edin ve 1 veya 2 bar arasında olup olmadığına dikkat edin. Yaz modunda kalmış olabilirsiniz. Gaz veya ateşleme sorunu olup olmadığını kontrol edin. Tazyik durumunu kontrol etmeniz gerekir. Eğer tazyik yönünde bir sorun varsa, Buderus yetkili servisiyle iletişime geçin.

Buderus Kombi Neden Sıcak Su Gelmiyor?

Kombinizin diyafram contası bozulduysa, sıcak su işlemi yapılamayabilir. Akış şalterinde veya tribünde sorun olduğunda da aynı sorun karşınıza çıkabilir.

Kombiden Sıcak Su Gelmiyorsa Ne Yapmalı?

Sorununuzu iyi bir şekilde tespit edin. Ateşlemeyi kontrol edin. Peteklerin gazını alın. Vanaları ve kombi fişini kontrol edin. Garantiniz devam ediyorsa, yetkili servis çağırmayı deneyebilirsiniz.

Buderus Yetkili Servisi

Buderus Türkiye resmi internet sitesini ziyaret ederek size en yakın yetkili servis hizmetlerini bulabilirsiniz.

Bu sorunun birden fazla sebebi olabilir. Kendiniz müdahale etmeden önce uzman bir ekip desteği almanızı öneririz. Buderus kombi petekler yanıyor sıcak su gelmiyor sorunu için birçok çözüm yöntemi bulunsa da, yanlış müdahale daha ciddi arızalara neden olabilir. Sağlığınız ve güvenliğiniz için uzman bir ekibe danışmanızı öneririz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler