Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Pi Coin Ne Zaman Çıkacak? 2023

Pi Coin, blockchain teknolojisi ve kripto para varlığı olarak son zamanlarda popüler hale gelmiştir. Pi Coin’un piyasaya çıkış tarihi için bazı tahminler ve planlar yapılmaktadır. Muhtemelen, Pi Coin’un 2023 yılında tüm dünyada kullanıma sunulması planlanmaktadır. Kripto para tüccarları ve yatırımcıları, bu yükselen piyasanın heyecan verici fırsatlarından faydalanmak için Pi Coin’a yatırım yapmayı düşünebilirler. Dolayısıyla, Pi Coin yaklaşan bir kripto para birimi olarak kabul edilir ve gelecekte önemli bir yere sahip olacağı öngörülmektedir.

2023 Pi Coin Ne Zaman Borsaya Girecek?

2023 Pi Coin, yeni bir dijital para birimidir ve henüz piyasaya çıkmamıştır. Ancak, Pi Network’in Testnet’i sürecinde gereken veriler toplanarak en uygun teşvik mekanizmasının belirlenmesi hedeflenmektedir. Bu süreçte, Testnet Düğümleri için henüz madencilik ödülü verilmeyecektir. Pi Coin’in piyasaya çıkması ise 2023 sonlarında beklenmektedir.

2023 Pi Coin Nedir?

Pi Coin, telefonda kazım yaparak para kazandıran ilk dijital para birimidir. Pi varlıklarınıza erişmenize ve büyütmenize olanak tanırken, aynı zamanda dijital varlıklarınızın güvenli şekilde saklanmasını sağlayan bir cüzdan görevi görür. Pi oldukça dağıtılmış, çevre dostu ve minimum pil gücü tüketiyor.

Pi Coin Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

Pi ekosisteminde dördüncü bir rolü olan Pi Coin, cep telefonu yerine dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda çalışır. Pi Düğümleri, dağıtılmış bir defterdeki işlemleri doğrulamaktan ve bir para biriminin korunmasındaki zorlukların çözülmesinden sorumlu olacaktır. Pi Coin’in piyasaya çıkması için kesin bir tarih belirtilmemiş olsa da, 2023 sonlarına doğru beklenmektedir.

Pi Network Nedir? (Pi Coin)

Pi Network, telefonda kazım yaparak para kazanmayı mümkün kılan bir dijital para birimi olan Pi Coin’in arka planındaki teknoloji platformudur. Bu platformda yer alan düğümler KYC’ye davet edilerek güvenilirliklerine göre seçilirler ve Testnet sürecinde SuperNode ve Node rollerini üstlenebilirler. İlk Testnet sürecinde birincil amaç, ağın fikir birliği algoritmasını stres testi yapmaktır. Tüm Pioneer’lar, Pi mobil uygulaması üzerinden katılım sağlayabilirler.

Bittorent Coin: Bittorrent Coin Geleceği 2023

BitTorrent (BTT) Coin, 2023 yılında popülerleşen bir dijital para birimidir. Pi Coin gibi, BTT Coin de madencilik yaparak kazanabilirsiniz. BTT Coin’in geleceği ile ilgili tahminler olmakla birlikte, kesin bir tarih belirtilmemiştir.

ICP Coin: ICP Coin Geleceği 2023

ICP Coin, merkezi olmayan bir blok zinciri teknolojisi olan Internet Computer tarafından oluşturulmuştur. 2023 yılında popüler hale geleceği tahmin edilmektedir. ICP Coin, merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesine imkan tanırken, ademi merkeziyetçilik metodolojisine bağlı kalmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler