Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Zula Hesap Silme – Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?

Zula oyununun kullanıcıları için hesap kapatma işlemi oldukça basittir. Zula hesap silme işlemi nasıl yapılır? Öncelikle oyunda yer alan “Profilim” sekmesine tıklanarak “Hesap Ayarları” alanına girilir. Ardından “Hesabı Sil” butonuna tıklanarak işlem tamamlanır. Zula hesap kapatma işlemi sonrası hesapta yer alan tüm veriler silinir ve oyuna tekrar giriş yapılamaz. Zula hesap silme işlemi ile ilgili diğer ayrıntıları öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.
Zula Hesap Silme Adımları: 2020 Yılına Damga Vuran Mobil Oyun Zula İçin Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Zula’nın ülkemiz başta olmak üzere dünya genelinde yaklaşık 30 milyon aktif oyuncusu bulunuyor. Ancak bazı durumlarda oyuncular oyunu bırakmak isteyebiliyorlar ve bu durumda Zula hesap silme işlemi gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, Zula hesap silme nasıl yapılır? İşte detaylar…

Zula Kalıcı Hesap Silme – Kapatma Adımları

1. Zula’nın resmi web sitesi olan www.zulaoyun.com adresini arama çubuğunuza yazın ve aratın.
2. Karşınıza çıkan ekranda üst tarafta yer alan seçeneklerden Hesabım kısmına tıklayın veya Kayıt Ol butonuna basarak Giriş Yap kısmına gidin.
3. Giriş yaptıktan sonra hesabınızın yönetim paneli açılacaktır. Burada Destek kısmına tıklayın.
4. Destek panelinde Üyelik İşlemleri kategorisini seçin.
5. Alt kategori olarak Hesap İle İlgili Problemler veya Diğer seçeneklerinden birini seçin.
6. Konu başlığına “Zula hesabımı kalıcı olarak kapatmak ve silmek istiyorum” yazın.
7. Bildiri detayları kısmına, hesabınızı neden silmek istediğinizi ve hesabınız ile ilgili bilgileri yazın.
8. En fazla 2mb formatında olan txt, jpg, png ve gif uzantılı dosya eklemek isterseniz, dosya yükle seçeneklerini kullanabilirsiniz.
9. Yazıları tamamladıktan sonra Gönder butonuna tıklayın.

Zula hesap silme işlemi için göndermiş olduğunuz bildirimin, Zula oyun ekibi tarafından incelenmesi ve hesabınızın kapatılması 10-15 gün kadar sürebilir. Bu nedenle, göndermiş olduğunuz bildirimi takip edebilmek için mail adresinizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Zula Hesap Dondurma

Zula üzerinden hesap dondurma işlemi maalesef yapılmamaktadır. Hesabınıza uzun bir süre girmediğiniz takdirde otomatik olarak pasif duruma düşecektir. Tekrar hesaba girmeniz durumunda ise otomatik olarak aktif olacaktır.

Sonuç olarak, Zula hesap silme işlemi için yukarıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Ancak hesabınızı silmeden önce, Zula hesap kapatma işleminin geri dönüşü olmadığını unutmayın.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler