Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

PUBG Rank (Rütbe) Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?

PUBG oyuncuları için Rütbe Sistemi, oyuncuların oyun performansı ve kazanma oranlarına göre belirlenen bir tablodur. Bu sisteme göre, oyuncular bronze, silver, gold, platinum ve diamond gibi farklı seviyelerde bir rütbe elde ederler. Yüksek seviyelerde olan oyuncular, daha rekabetçi maçlara katılabilirler ve oyun içinde önemli avantajlar elde ederler. Rütbe Sistemi, oyuncuların oyuna bağlılıklarını artırır ve daha iyi bir oyun deneyimi sunar. Oyuncular, PUBG oyunda daha yüksek bir rütbe için daha rekabetçi oynamaya çalışırlar.

PUBG Rank Sistemi Nedir?

Çoğu oyuncu PUBG Rank sistemi ile ilgili kesin bir bilgiye sahip değildir. Çünkü PUBG’de oynanan oyunlar sonunda alınan ve rütbenizi belirleyen puanların hesaplaması birçok faktöre bağlıdır. Ancak bu makalemizde, PUBG Rank sistemi nedir? Nasıl çalışır? Sorusunun yanıtını vererek kafalardaki soru işaretlerini gidereceğiz. Öncelikle PUBG’de puan hesaplamasında en önemli olan iki kriterin hayatta kalma sıralamanız ve kaç rakibinizi öldürdüğünüz olduğunu belirtelim. Bunlar dışında etkili olan diğer unsursa rakiplerinizin rütbe seviyesi olmaktadır. Örneğin:

  • PUBG’de 8 kişi öldürerek birinci olursanız 30 puan kazanırsınız.
  • Eğer 1-2 kişi öldürerek birinci olursanız 20 puan kazanırsınız.
  • Kimseyi öldüremezseniz ve sonuncu olursanız da 20 puan kaybedersiniz.

Verdiğimiz bu örnekler dışındaki durumlarda alacağınız ya da kaybedeceğiniz puanları, yine yukarıdaki örnekleri baz alarak hesaplayabilirsiniz. Örneğin hayatta kalma sıralamanız 55 olduğunda ve hiç kimseyi öldüremediğinizde de puan kaybedersiniz ancak kaybedeceğiniz puan 20’den daha az olacaktır. Bu gibi durumlarda (55. olduğunuz durumda) ne kadar çok kişi öldürmüşseniz kaybedeceğiniz puan da o kadar azalacaktır.

Puanlama sisteminden bahsettiğimize göre artık PUBG rütbe sistemi hakkında bilgi vermeye başlayabiliriz. Eğer daha önce rütbeniz yoksa ya da PUBG’de yeni bir sezon başladıysa, PUBG Rank sistemi içerisine yerleştirilmek için en az 10 maç yapmanız gerekiyor. Bu 10 maçtaki performansınıza göre de rütbeniz belirleniyor. Rütbeniz belirlendikten sonra aldığınız ya da kaybettiğiniz puanlarla da rütbeniz yükseliyor ya da düşebiliyor. Bu yükseliş ve düşüşlerde belirleyici olan PUBG rütbe puanları ise aşağıdaki gibidir:

PUBG Rank (Rütbe) Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?

Unranked

Eğer toplamda 10 maç yapmadıysanız, puanınız ne olursa olsun Unranked (rütbesiz) olarak kalırsınız.

Bronze

1400 puanın altındaki oyuncuların rütbesi Bronze olur.

Silver

1400-1499 puan arasındaki oyuncuların rütbesi Silver olur.

Gold

1500-1599 arasındaki oyuncuların rütbesi Gold olur.

Platinum

1600-1699 puan arasındaki oyuncuların rütbesi Platinum olur.

Diamond

1700-1799 puan arasındaki oyuncuların rütbesi Diamond olur.

Elite

1800-1899 puan arasındaki oyuncuların rütbesi Elite olur.

Master

1900-1999 puan arasındaki oyuncuların rütbesi Master olur.

Grandmaster

2000 ve üzerindeki bir puandaysanız Grandmaster olursunuz.

Örneğin rütbenizin Silver, puanınızın da 1400 olduğunu varsayarsak, rütbenizin Gold olabilmesi için en az 100 puan almanız gerekir

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler