Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Ücretsiz Sanal Pos Veren Firmalar 2023 En İyi 10 Firma

2023 yılına kadar ücretsiz sanal pos hizmeti alabileceğiniz en iyi 10 firma listesi hazır! İşletmeniz için sanal pos çözümleri sunan bu firmaların kalitesi ve güvenirliği size kesintisiz bir ödeme süreci sunacak. Üstelik hiçbir ücret ödemeden bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Siz de işletmenizi dijital dünyaya taşımak istiyorsanız, bu 10 firma arasından kendiniz için en uygun olanı seçebilirsiniz. Arama motoru dostu Türkçe açıklamalar sayesinde seçim işleminiz çok daha kolay olacak.
<2023>H2: Ücretsiz Sanal Pos Veren Firmalar 2023 En İyi 10 Firma

Türkiye’de son yıllarda e-ticaretin hızlı gelişimi göstermiş, bu gelişmenin en büyük paylarından biri de ücretsiz sanal satış noktalarıdır. Bu firmalar tarafından sağlanan ücretsiz ödeme altyapısı sayesinde girişimciler çok kısa sürede e-ticarete başlayabilirler. E-ticaret yapmak istiyorsanız, ancak müşterilerinizden nasıl güvenli bir şekilde ödeme alacağınızı arıyorsanız, ücretsiz sanal POS sağlayan firmalara bakarak, müşterilerinizden kredi kartı ile ödeme almaya başlayabilirsiniz.

Ücretsiz Sanal Pos Veren Firmalar 2023 En İyi 10 Firma

E-ticarette yoğun bir şekilde kullanılan sanal posları, ücretsiz olarak sunan firmalar aşağıda listelenmiştir.

  • Paytr
  • Esnek Pos
  • iPara
  • Iyzico
  • Payu
  • Paratika
  • Paytrek
  • Shopinext
  • Weepay
  • Hepsipay

Sanal POS Komisyon Oranları 2023

En az komisyon alan Sanal POS:

  • PayTR sanal POS komisyon oranları 2023: %1,50 – %3,90
  • iPara Komisyon oranı 2023: %2.30
  • Payizone Komisyon oranı: %3,2
  • Shopier komisyon oranı: %2,99
  • İyzico Komisyon oranı: %2,79

Paytr Sanal Pos Veren Firma

6493 Sayılı Kanun kapsamında yetkili ödeme kurumu olarak faaliyet gösteren ve tamamen milli sermaye ile oluşturulan PayTR, 2009 yılından bu yana ülkemizde en çok bilinen sanal satış noktası şirketlerinden biri olmuştur. BDDK lisansına sahip olan Paytr üzerinden bir ödeme altyapısına bağlama şansınız bulunmaktadır. Şirketin teknik kadrosu, hemen hemen her türlü altyapıya uygun yazılım geliştirme konusunda sınırsız destek sağlamaktadır. Paytr‘in sanal satış noktası hizmetine dahil olmak için hiçbir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Yalnızca müşteriler tarafından yapılan alışverişlerde % 3’e kadar komisyon alınır.

Esnek Pos Sanal Pos Veren Firma

Esnek Pos, 14 Ocak 2016 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan 6662 karar numaralı ödeme faaliyet lisansını alan ücretsiz sanal satış noktası sağlayıcılarından biridir. Tamamen yerli yatırımlarla kurulan Esnek Pos, % 2 civarında komisyon oranları ile en çok tercih edilen sanal satış noktası sağlayıcılarından biridir. Esnek satış noktası, pazaryerinden ödeme alma, mobil ve doğrudan bağlantı gibi seçenekler sunmaktadır.

iPara Sanal Pos Veren Firma

iPara Bilgi Teknolojileri A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren iPara Sanal Pos servisi, 23 Ağustos 2017 tarihinde tüm gereksinimleri başarıyla yerine getirmiş ve BDDK’dan lisans almıştır. Bu süreçten sonra özellikle direkt e-ticaret hizmetleri için ciddi bir sanal satış noktası dağıtımı yapmıştır. iPara ayrıca müşteriler ve e-ticaret platformu sahipleri için 24/7 desteğiyle de öne çıkıyor.

İyzico Sanal Pos Veren Firma

24 saat içerisinde online satışın başlamasını garanti eden firmalardan biri olan İyzico, sektörün en bilinen sanal satış noktası firmalarından biridir. Hizmetin Sahibinden, Letgo ve Nike gibi çok sayıda yüksek profilli müşterisi vardır ve komisyon oranları satış hacmine göre değişiklik göstermektedir. Aylık sabit ücret almayan ve başvuru sürecinde herhangi bir ücret talep etmeyen iyzico için ortalama komisyon oranı % 2,25 civarındadır.

Payu Sanal Pos Veren Firma

Dünyanın her yerinden kolay ödeme sloganıyla hizmet veren Payu, günlük 6 milyon liranın üzerinde sanal pos desteği sağlamaktadır. Hollanda merkezli Prosus adlı şirketin Türkiye yatırımı olan Payu, BDDK lisanslı olarak hizmet vermekte. Payu özellikle sağladığı ek taksit seçenekleri ile sektörde yakından takip edilen firmalardan bir tanesi olmaktadır.

Paratika Sanal Pos Veren Firma

TCMB kontrollü online ödeme çözümleri sunan Paratika, Aras Kargo, Carrefoursa ve Teknosa dahil birçok e-ticaret platformunun önde gelen sanal pos sağlayıcısıdır. En iyi B2B online ödeme çözümü desteklerinden birini sunan firmanın komisyon oranı % 2’nin üzerinde olmaktadır.

Paytrek Sanal Pos Veren Firma

Metglobal şirketinin bir iştiraki olan ve % 100 Türk sermayesi ile kurulan Paytrek, Sanal Pos hizmeti vermek için en iyi alternatif platformlar arasında yer alıyor. BDDK lisansını 2016 yılında alan şirket, hemen hemen tüm altyapı sistemleri için sanal pos desteği veriyor.

Shopinext Sanal Pos Veren Firma

Shopinext, hazır Sanal POS ve Kargo Entegrasyonu sağlayan firmalardan biridir. Ödeme altyapısı olarak çeşitli TC

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler