Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Bu Hesabın Sahibi Olduğunu Onaylamamıza Yardımcı Ol (Instagram)

Bu Instagram hesabının gerçek sahibi olduğunu teyit etmek için bize yardımcı olun. Güvenliğimizi sağlamak adına hesap doğrulama işlemlerimizi tamamlamanız gerekmektedir. Böylece hesabınızın güvenliği korunacak ve hesabınızı istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz. Hesabınızın gerçek sahibi olduğunuzu doğrulamak için adımlarımızı takip edin ve sorularımıza açık ve net cevaplar verin. Instagram hesabınızın güvenliğini sağlamak bizim önceliğimizdir.
Bu Hesabın Sahibi Olduğunu Onaylama Sorunu ve Çözüm Yöntemleri

Instagram hesaplarının güvenliği, çalınma riskine karşı önemlidir. Bu nedenle, farklı cihazlardan giriş yapılan hesaplarda, Bu hesabın sahibi olduğunu onaylamamıza yardımcı ol uyarısı sık sık karşımıza çıkar. Bu uyarı, hesabın çalınmasını önlemek için atılan bir güvenlik adımıdır.

Bu uyarı, diverse sorunlardan dolayı da ortaya çıkabilir. Instagram hesabınız çalınmaya çalışıldığında veya üçüncü parti uygulama kullanımı sonucunda da bu sorun yaşanabilir.

Bu Hesabın Sahibi Olduğunu Onaylamamıza Yardımcı Ol “Çözüm”

Çözüm için ilk adım, 3. parti uygulamalardan çıkış yapmak gerekmektedir. Daha sonra tekrar Instagram hesabınıza giriş yapın ve ilgili uyarıya ulaşın. Uyarı mesajında yer alan “Giriş Yapmakla İlgili Yardım Al” butonuna dokunun.

Butona dokunduktan sonra, hesabınızı doğrulamak için iki seçenek sunulacaktır: “Telefon Numarası” ve “E-posta Adresi”. Eğer hesabınızda kayıtlı bir telefon numarası yoksa, yalnızca e-posta seçeneği göreceksiniz.

Seçeneklerden “Telefon Numarası” olanı seçmenizi tavsiye ederiz. Seçeneği belirledikten sonra SMS ile size bir güvenlik kodu gönderilecektir. Bu kod ile birlikte Instagram hesabınızı tekrar aktif edebilirsiniz.

Güvenlik Kodu Gelmiyor

Bazı kullanıcılar, güvenlik koduna ulaşamadıklarından dolayı sorun yaşıyorlar. Kodu alamayan kullanıcılar, hesaplarını geri almakta problem yaşıyorlar.

İlk kodunuza ulaşamadığınız için birden fazla kod talebinde bulunmuş olabilirsiniz. Bu durum, spam niteliği oluşturabilirdi. Bu nedenle, telefonunuzun ayarlarından Instagram uygulamasının verilerini silebilir, önbelleği temizleyebilirsiniz. Daha sonra, VPN Proxy Master uygulamasını indirebilirsiniz. VPN’i devreye soktuktan sonra, İnstagram uygulamasına tekrar giriş yaparak, doğrulama kodunu bir kereden fazla talep etmeden hesabınızı aktif edebilirsiniz.

Sonuç

Güvenlik adımlarını takip ederek, Bu hesabın sahibi olduğunu onaylamamıza yardımcı ol sorununu çözebilirsiniz. Ancak, bu çözüm yöntemleri sorunu çözmek için her zaman işe yaramayabilir. Hesap çalınması durumunda, Instagram hesabım çalındı içeriğinde yer alan işlemleri uygulayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler