Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Bedava Google Play Kodu 2023 YENİ (25 TL ve 50 TL Kodlar)

Google Play hayranı mısınız? Harika bir haberimiz var! Şimdi, 2023 yılına kadar geçerli olan bedava Google Play kodlarına sahip olabilirsiniz! Bu kodlar 25 TL ve 50 TL değerinde olup, uygulama ve oyunlarınız için kullanabilirsiniz. Ücretsiz Google Play kodları ile alışverişinizde tasarruf edin ve favori uygulamalarınıza sahip olun. Yeni ve güncel kodlar için hemen sitemizi ziyaret edin!

Bedava Google Play Kodu 2023

Google Play Store’dan oyun, müzik, kitap ve film indirmek istediğinizde bir ücret ödemeniz gerekiyor. Ancak, hesabınızda Play kodlarınızdan kredi biriktirdiyseniz, kredilerinizi kullanarak bunu ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Google Play Kartlarını Media Market, D&R ve Teknosa gibi mağazalarda 25,50 TL 100’e bulabilir ve satın alabilirsiniz. Bakiyenizi bu yerlere de ekleyebilirsiniz. Böylelikle istediğiniz uygulamayı indirirken bakiyenizi kullanır ve herhangi bir ek ücret ödemezsiniz.

Google Play Kodu Nasıl Kazanılır?

Merak ediyorsanız, bu kredileri kazanmak için yolları vardır. Ücretsiz kod sunduklarını söyleyen birçok site var, ancak gerçekten çalışamıyorlar ve çoğu güvenilmez. Ancak güvenilir bir uygulama arıyorsanız, kesinlikle “Google Anket Ödülleri” uygulamasını önerebiliriz.

Google Ödüllü Anketler 2023

Google Ödüllü Anketler, Google tarafından hazırlanan bir uygulamadır. Anketleri doldurarak kredi toplayabilirsiniz. Google düzenli olarak anketler hazırlamaktadır. Bu anketler, markalar, tatil yerleri gibi soruları içerir. Ancak bu sorgulamaların tam olarak ne zaman geleceği belli değil. Bu anketlere katılırsanız para kazanabilirsiniz. Şansınıza bağlı olarak anket ile 10 sent ile 1,79 lira arasında kazanabilirsiniz. Kazançlarınız doğrudan Google’ın ilişkili olduğu hesaba yönlendirilir. Böylece hesabınızdan harcayabilirsiniz.

Bedava Google Play Kredisi Kazandıran Uygulamalar 2023

Google Play kredisi kazandıran tüm uygulamalar yazımızda. Kod kazanmanız için önerilerimiz var, uygulamaları nasıl kullanacağınızı aşağıdaki listede görebilirsiniz.

Ücretsiz Bakiye Kazan.apk:

Bu uygulama, kredi kazanmak için miktarına göre belirli görevler verir ve bu görevleri tamamlayarak kredi kazanabilirsiniz. Örneğin, kanallara abone olmak ve youtube’da video izlemek gibi görevler olabilir.

Swagbugs:

Kullanıcıların en sevilen ve hatta en güvenilir olduğunu iddia ettikleri uygulama. Oyun oynayarak, anketleri tamamlayarak, video izleyerek ve çeşitli etkinlikler için puan kazanarak da Google Play Kredisi kazanabilirsiniz.

AppNana İçermeyen Hediye Kartları:

Bunda tek yapmanız gereken verilen görevleri doğru yapmaktır. Nanas kazanmak için Nana Offers tekliflerini indirerek Nana Puanları kazanabilir ve bunları hediye kartları için kullanabilirsiniz.

Özellik noktaları:

Uygulama tarafından sunulan ücretsiz uygulamaları deneyerek bir kod alabilirsiniz. Arkadaşınızın uygulamayı kullanmasına yardım ederek ekstra puanlar, hatta arkadaşınızın kazandığı puanların% 50’sini bile kazanabilirsiniz.

Diğer tüm yöntemler, “Uygulamalar İçin Nakit”, “InstaGC” ve “Ücretsiz Uygulamalarım” gibi uygulamalardır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler