Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Trendyol Go Maaş ve Şartları 2023 Motorlu Kurye Başvuru

Trendyol Go, 2023 yılı için motorlu kurye iş ilanları açıyor! Bu işe başvurarak, part-time veya full-time olarak çalışarak iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Başvurular, Trendyol Go’nun resmi internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Şartlar arasında motor ehliyeti, en az B sınıfı sürücü belgesi, bisiklete binme ve navigasyon becerileri yer almaktadır. Ayrıca, sürüş deneyimi olması tercih edilir. Trendyol Go’da çalışmak, hızlı bir şekilde değişen bir online ticaret sektöründe iş deneyimi kazanmanızı sağlar. Bunun yanı sıra, yüksek sosyal güvence ile çalışma imkanına da sahip olursunuz. Başvuru yapmak için hemen Trendyol Go’nun web sitesine gidin!

Trendyol Go Kazanç 2023

Trendyol Go kurye alımları yapacak firmanın 2023 için belirlediği zaman aralıklarında çalışma paketleri bulunmaktadır. E-posta talebiniz onaylandıktan sonra, bu haftalık çalışma paketlerinden birini seçtiğinizde, saatlik ücretiniz de bu çalışma saatlerine göre belirlenecektir. Saatte 100 TL kazanabilir, Trendyol Go kuryeliği için iş görüşmesi sırasında tam tutarı kesin bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yaklaşık 15.000 TL gelir elde etmek Trendyol Go kuryeliği ile mümkündür.

Trendyol Go Başvuru Şartları 2023

Trendyol Go başvuru formunu doldurarak yeni başlayan kurye alımları için ön talepte bulunabilirsiniz. Kendi işinize sahip olmak ve çalıştığınız kadar kazanabilmek için motorlu kurye veya hafif ticari araç ile kurye olmak için başvurabilirsiniz.

Trendyol Go Kurye Maaşları Ne Kadar?

Haftalık en fazla 70 saatlik çalışma durumunda ortalama 9.000 TL – 10.000 TL gelir elde edilebildiği cevabıyla Trendyol GO ne kadar kazandırıyor sorusuna açıklık getiriyoruz. Trendyol Go ile kendi işinizi kurarak istediğiniz kadar çalışabilirsiniz. Gelirinizi çalışma saatlerinizle belirlemek için kurye olun. Üstelik ödemelerinizi almak için ayın sonunu beklemiyorsunuz, ödemelerinizi her hafta alacaksınız.

Trendyol Go Kurye Nedir?

Trendyol Go kuryeleri, müşterilerden gelen market ve restoran siparişlerini Trendyol uygulaması üzerinden 30 dakika içinde müşteriye ulaştırıyor. Trendyol Go’da kendi aracınız ile de taşıyıcı olarak çalışabilirsiniz. Trendyol Go kurye olarak kendi aracınızla satılan ürünleri istenilen adreslere alıp alıcıya teslim etmeniz yeterlidir.

Trendyol Go Online Eğitim

Trendyol Go, kuryelerinin profesyonelliğine çok duyarlıdır. Bu nedenle çalışanın daha profesyonel bir seviyeye getirmek için eğitimler düzenlemektedir. Başvurunuzun ikinci adımında eğitim alabileceğiniz saat dilimini seçmelisiniz. 90 dakikalık bu eğitim için size verilen zaman dilimlerinden ve yerlerden birini seçmeniz son derece önemlidir.

Trendyol Hızlımarket Nedir?

Trend

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler