Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kira Yardımı Başvurusu ve Başvuru Formu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kira yardımı başvurusu, İstanbul’da kirada yaşayan kişilere maddi destek olmak amacıyla sunulan bir hizmettir. Başvuru formu online olarak doldurulabilmekte ve başvuru işlemi oldukça kolaydır. Bu yardım programından faydalanmak isteyenler, başvuru formu doldurarak belediyenin ilgili birimlerine iletebilirler. Başvurular incelenerek, uygun görülen kişilere kira yardımı sağlanmaktadır. İstanbul’da kirada yaşayanlar için sunulan bu destek programından faydalanmak isteyenler, başvuru formunu doğru ve eksiksiz doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

2023 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek olan kira yardımı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Ülkemiz aktif fay kuşaklarında yer aldığı için yıkıcı depremler yaşanabiliyor. Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Eylül ayında İstanbul’da sosyal konut projesi başlatacağını duyurdu. Bu proje kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara kira desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kira Yardımı Nedir?

Makalede Neler Var?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kira desteği projesi kapsamında İstanbullulara evlerinden çıkma zorunluluğu olan ve kira ödeme güçlükleri yaşayan vatandaşlara maddi yardım sağlayacak. Bu sayede olası depremlerde can ve mal kaybı en aza indirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kira Desteği Ne Kadar?

Kira desteği miktarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açıklandı. Kiracı ve ev sahibi fark etmeden herkese verilecek yardım tutarı 3.450 TL olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kira Desteği Kimlere Verilir?

Kira desteği, İstanbulluların yararlanabileceği bir projedir. Ev sahibi ya da kiracı fark etmeksizin, sosyal konut projesi kapsamında olan herkese verilecektir. Kira desteğinden faydalanmak isteyenler, https://istanbulyenileniyor.com adresinden başvuru yapmalıdır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kira Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kira desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, https://istanbulyenileniyor.com/ adresine giriş yaparak başvuru formunu doldurabilirler. Başvuru tamamlandıktan sonra Başvurunuz bize ulaşmıştır mesajı telefonunuza gönderilir. Başvurunuzun sonucunu takip edebilmek için Başvurularım sekmesine tıklamanız yeterlidir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kira Desteği Sorgulama Nasıl Yapılır?

Kira desteği başvurusu yapanlar, başvurularının sonucunu https://istanbulyenileniyor.com/ adresinden takip edebilirler. Başvurunun sonucu “Başvurunuz İncelenmektedir” mesajı ile iletilir. Başvurunuz olumlu sonuçlandığında, size bilgilendirme formu gönderilir. Gerekli belgeleri sisteme yükledikten sonra ön teklif formu hazırlanır. Başvuru sahibine “Ön Teklif Belgesi onaylanmıştır” mesajı iletilir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kira Desteği Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

Başvuru sırasında bazı belgelerin sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Gerekli belgeler şunlardır: Başvuru/ temsil yetki belgesi, tapu takyidat belgesi, resmi imar durumu, mevcut ruhsat projesi, risklere yapılara ilişkin belgeler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kira desteği projesiyle evlerinden çıkma zorunluluğu olan vatandaşlara maddi yardım sağlayacak. Bu sayede İstanbul’da yaşayan insanlar deprem vb. doğal afetlerde güvende olacaklar.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler