Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Emekli PTT Kredisi Hesaplama 2023 PTT Emekliye Faizsiz Kredi

Emekli PTT kredisi hesaplama 2023 yılında da devam edecek. Bu kredi sayesinde PTT emeklileri düşük faiz oranlarıyla finansal ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Ayrıca, PTT emekliye faizsiz kredi fırsatı da sunarak emeklilerin ekonomik durumlarını desteklemeyi amaçlıyor. Emekli PTT kredisi hesaplama işlemi ise oldukça basit ve hızlı bir şekilde yapılabilir. İhtiyaçlarınıza uygun vade seçenekleriyle birlikte ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. PTT’nin emekli kredisi hizmetinden yararlanmak için tek yapmanız gereken, PTT şubelerine ya da online başvuru sistemine başvuruda bulunmak.

2023 Güncel Emekli PTT Kredisi Hesaplama

Emekli PTT kredisi hesaplaması ve emekli maaşını PTT’den alanlara kredi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Merak ettiğiniz tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

2023 PTT Emekli Kredisi Nasıl Alınır?

Ülkemizden postane aracılığıyla milyonlarca emekli, maaşını alırken salgın nedeniyle emeklilere özel kredi destek programı duyuruldu. PTT, korona virüs salgını nedeniyle emekli müşterilerine 1.250 TL ile 80.000 TL arasında değişen ve 60 aya varan vade seçenekleri ile uygun faiz oranlarıyla bireysel kredi hizmeti de sunacak. Postaneden emekli maaşını aldıkları PTT işyerlerinde başvuru formlarını doldurmaları yeterli olacaktır. Ayrıca PTT işyerlerine gitmeden SMS ile anında kredi başvurusu yapabilecekler. Böylece emekli PTT müşterileri artık PTT şubelerine gitmeden kredi alabileceklerdir. Başvurular ise yazının devamında anlatılmaktadır.

PTT Kredi Başvurusu 60 Ay Vadeli

Ülkemizde başarılı bir şekilde çalışmalarına devam eden PTT, nakit ihtiyacı olan PTT emekli müşterileri kredi başvurularını “PTT SMS KREDİ” hizmetiyle kısa mesaj yolu ile müracaat etmeye başladı. Acil nakit ihtiyacı bulunan emekli vatandaşlar “EMEKLI” yazıp boşluk bıraktıktan sonra “T.C kimlik numarası” bilgileri ekleyerek 3050’ye SMS olarak göndermelidirler.

12 Ay Vadeli PTT Emekli Kredisi Hesaplama

20 bin TL ve 30 bin TL limitlerdeki 36 aya varan vade seçeneklerinde değişen faiz oranlarında kullandırılan kredinin hesaplaması ise;

  • Kredi Tutarı: 20.000 TL
  • Faizi: %2,49
  • Vadesi: 12 Ay
  • Aylık Ödeme: 2.007 TL
  • Toplam Ödeme Tutarı: 24.093 TL

PTT iş yerlerinden yapılacak kredi başvurularını T.C kimlik belgesini yanınıza alarak 80.000 TL’ye kadar bireysel kredi kullanabilir, acil nakit ihtiyaçlarınızı PTTBank ile karşılayabilirsiniz. PTT kredi faiz hesaplama hakkında detaylı bilgi Aktifbank’ın resmi sitesi üzerinden alınabilir.

PTT İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları

PTT aracılığıyla nakit ihtiyaçların kısa bir süre içerisinde karşılanabilmesi için gereken şartlar doğrultusunda PTT’den 80.000 TL’ye kadar kredi kullanılabilmektedir. Kredi başvuru şartları ise;

  • T.C vatandaşı olmak
  • 18 – 80 yaş aralığında olmak
  • Ödenmemiş kredi kartı taksiti bulunmamak
  • Düzenli gelir beyanında bulunmak
  • Aylık kazancın yarısının kredinin bir taksitini ödeyebilmesi
  • PTT maaş müşterisi ya da PTT çalışanı olmak
  • Kredi miktarına uygun Hayat Sigortası yaptırılması

PTT İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2023

PTT tarafından sunulan kredilerin faiz oranları diğer bankalara göre yüksek olabilmektedir. Fakat başvuru yapan herkese kolaylıkla verilen bir kredi olduğu için diğer bankalardan kredi alamayan ve nakde sıkışan vatandaşlar tarafından iyi bir seçenek olmaktadır. Maaşını PTT’den alan emekli vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi, acil nakit ihtiyacı olan emeklilere kefilsiz, şartsız olarak sunulmaktadır. 2023 yılı güncel PTT emekli ihtiyaç kredisi faiz oranları ise;

  • 10 bin TL’lik kredi için: %2,79
  • 20 bin TL ve üzeri krediler için: %2,79

PTT Bireysel Kredi Ödemeleri

Aktifbank, Alternatifbank, Bank Pozitif, Burgan Bank, Fibabanka, ING Bank, Kuveyt Türk, Nurol Bank, Odeabank ve TEB bankalarından çekilmiş olan kredilerin taksit ödemeleri, PTT aracılığıyla yapılabilmektedir. Ayrıca PTT aracılığıyla anlaşmalı olan bankalardan kullanılan kredilere ait taksit ödemelerini de PTT ile gerçekleştirilebilmektedir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler