Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Papara ile Nasıl Para Gönderilir? 2023 (Tüm Bankalar)

Papara, son yılların popüler ödeme ve para transfer platformlarından biridir. Papara kullanarak, Türkiye’deki tüm bankalardaki hesaplara, Papara hesabına ya da Papara kullanıcıları arasında para transferi yapabilirsiniz. Papara ile para göndermek oldukça kolaydır. Yapmanız gereken tek şey, öncelikle Papara hesabınıza para yüklemektir. Daha sonra, Papara hesabınızdaki bakiye ile istediğiniz banka hesabına veya başka bir Papara kullanıcısına para gönderebilirsiniz. Papara ile para transferi yapmak için herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız ve işlem çok hızlı gerçekleşir. 2023 yılına kadar da Papara, Türkiye’deki tüm bankalara ve kullanıcılara hizmet vermeye devam edecektir.

Papara ile Nasıl Para Gönderilir?

7/24 ücretsiz para gönderme işlemi yapabileceğiniz Papara, fatura ödeme işlemi ve bütçe yönetiminizde sizlere yardımcı olmaktadır. Ücretsiz çıkartacağınız Papara Kartı ile dünyanın her yerinde alışveriş yapabilirsiniz. Peki, Paparaya nasıl para göndereceğim diyorsanız aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

10 Milyon kullanıcıyı geçen Paparaya Nasıl Para Gönderilir?

  1. Papara hesabına giriş yap
  2. Para Yatır sayfasından Havale/EFT ile yatır seçeneğine tıkla
  3. Papara’nın hangi banka hesabına havale yapmak istediğini seç
  4. Görüntülediğin IBAN numarasına banka hesabından havale yap

İşlem yoğunluğuna bağlı olarak 5 ile 15 dakika içinde para hesabınıza geçecektir. 15 dakikayı geçen işlemlerde müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz. Papara ile yapacağınız alışverişlerde nakit para puanı kazanma şansınız olacaktır.

Papara Card Nedir?

Papara Card, Papara hesabındaki parayı kullanabileceğiniz bir ön ödemeli alışveriş kartıdır. Hesabınıza para yükleme noktalarından veya havale/EFT yaparak para yükleyebilir ve Papara Card ile yüklediğiniz parayı tüm dünyada harcayabilirsiniz. Papara Card ile hiçbir şekilde borçlanmazsınız. Hesabınızda para varsa tüm dünyada alışveriş yapabilirsiniz. Günün 24 saati para kartına EFT yapabilir ve alışverişlerinize devam edebilirsiniz. Papara Card ücretsiz şekilde elinize ulaşır ve bu kart ile yaptığınız alışverişlerde işlem ücreti ödemezsiniz. Papara kartı sizden aylık veya yıllık aidat almaz. Kısacası, Papara Card dünyanın her yerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir karttır.

Yapı Kredi’den Paparaya Para Gönderme

Yapı Kredi bankasından Papara hesabınıza para göndermek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Hesaplar Arası Para Transferi

24 Saat

Başka Bir Hesaba Havale

24 Saat

EFT

08.30 ile 16.00 arası

Geç EFT

16.00 ile 17.20 arası

Fast

24 Saat

Hisse Senedi Alım / Satım

24 Saat

Yapı Kredi’den Paparaya Para Gönderme:

  1. Yapı Kredi banka hesabınızdan Havale/EFT tıklayın
  2. Papara hesap numaralarını yazın
  3. Açıklama kısmına Papara kullanıcı numaranızı girin

Ziraat Bankasından Papara’ya Para Gönderme

Ziraat Bankası’ndan Paparaya para gönderme işlemi yapacakların aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir. Para çekme ve gönderme işlemi bazı bankalarda birkaç dakika içerisinde gerçekleşmektedir.

İşlemi 7/24 birkaç dakika içinde gerçekleşeceği bankalar:

  • Ziraat Bankası
  • Garanti Bankası
  • Vakıf Bank
  • Akbank
  • İş Bankası
  • Finansbank
  • Yapı Kredi

En kısa yöntem ile Ziraat Bankasından Papara’ya Para Gönderme:

  1. Ziraat Bankası hesabına giriş yap
  2. Para gönder sayfasından Havale/EFT ile yatır seçeneğine tıkla
  3. Daha önce Papara hesabından kopyaladığın IBAN numarasını seç
  4. IBAN numarasından Papara hesabına istediğin miktardaki parayı gönder

ATM’den Papara Card ile Para Çekme

Her ay toplam 500 TL olmak üzere ayda 5 kere yurt içi tüm ATM’lerden Papara Card ile para çekmek ücretsizdir. 500 TL üzerindeki işlemlerinin işlem ücreti Papara hesabından tahsil edilir. 0 ile 500 TL arası 5 işleme kadar ücretsiz, 5 işlem sonra %1 + 1 TL, 500 ile 1000 TL arası %1, 1000 ile 2000 TL arası %2, 2000 TL ve üzeri %3 komisyon almaktadır. Tüm vergiler dahildir. 5 işleme kadar 500 TL her zaman ücretsizdir. Akbank ATM’lerinden yapılan işlemler tamamen ücretsizdir.

Garantiden Papara’ya Para Gönderme

Garanti BBVA hesabına giriş yaparak, Havale/EFT işlemlerine tıklamanız gerekmektedir. Havale işlemi için Papara hesap numarası giriniz, miktarı yazınız, Açıklama kısmına Papara kullanıcı bilgileri ve hesap numarası yazınız, kullanıcı bilgilerinizi ve hesap numaranızı sisteme doğru bir şekilde yazınız.

Onaysız hesap sahipleri için 750 TL, onaylı hesaplarda ise 50.000 TL’ye kadar Papara havaleşi gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası’ndan Papara’ya Para Gönderme

TL ya da döviz cinsinden yapacağınız para transferlerini İş Bankası’nın yaygın şube ağı ve Dijital Bankacılık kanalları sayesinde mümkün olan en kısa sürede tamamlayabilirsiniz

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler