Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Ücretsiz Sanal Pos Veren Firmalar 2023 En İyi Sanal Pos

Sanal pos, online ödeme işlemlerinin hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak tanıyan bir ödeme sistemidir. Bu sistemle işletmeler, müşterilerinin kredi kartı, banka kartı ya da diğer sanal ödeme yöntemleriyle ödemelerini alabilirler. Ancak sanal pos hizmetleri normalde ücretlidir. Bu nedenle, küçük işletmeler ya da girişimciler için bu ücretler oldukça yüksek ve maliyetli olabilir. Bu sebeple, ücretsiz sanal pos hizmeti veren firmalar oldukça değerlidir.

2023’te en iyi sanal pos hizmetini kullanmak isterseniz, birçok ücretsiz sanal pos hizmeti sunan firma arasından seçim yapabilirsiniz. Ücretsiz hizmet alanında lider olan bu firmalar, müşterilerine ücretsiz sanal pos hizmeti sunarak, işletme maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olabilirler. Bu firmalar, ayrıca ödeme güvenliğini sağlamak için son teknoloji ödeme sistemlerini de kullanmaktadırlar.

2023’te en iyi sanal pos hizmetini arayan işletmeler, çeşitli otoriteler tarafından önerilen ve güvenilen ücretsiz hizmet veren firmaları incelemelidirler. Bu firmaların ücretsiz sanal pos hizmeti sunmalarının yanı sıra sundukları diğer hizmetler, destek ve müşteri memnuniyeti de oldukça önemlidir. En iyi sanal pos hizmetini alarak, online işlemlerinizde sorunsuz bir ödeme deneyimi elde edebilirsiniz.
Ücretsiz Sanal POS Veren Firmalar 2023

E-ticaret hayatımıza girdiğinden beri birçok işletme sahibi, ücretsiz sanal POS veren firmalar, evraksız sanal POS, sanal POS komisyon oranları 2023, ParamPOS, sanal POS veren bankalar, en iyi sanal POS firması 2023, sanal POS firmaları, iPara komisyon oranları gibi konuları araştırmaktadır. Bu yazımızda sizlere, ücretsiz sanal POS veren firmalar ve sanal POS veren bankalar hakkında bilgi vereceğiz.

Paytrek, sanal POS hizmeti sağlamak için en iyi alternatif platformlardan biridir. Özellikle ek ödeme seçenekleriyle yoğun talep gören Payu, güvenli ve basit bir çevrimiçi hizmet sunan Paynet ve Carrefoursa, Aras Kargo ve Teknosa dahil olmak üzere birçok e-ticaret platformu için lider sanal POS sağlayıcısı olan Paratika, hazır ve kargo entegrasyonunu sağlayan firmalardan biri olan Shopinext, BDDK lisanslı ödeme altyapısına hizmet veren Weepay ve aylık sabit ücreti olmayan ve başvuru sürecinde herhangi bir ücret talep etmeyen iyzuco gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Hepsiay, lisanslı finans kuruluşlarından biri olan BDDK ile elektronik para alanında faaliyet göstermektedir. Ülkemizde en çok bilinen sanal POS cihazlarından biri olan PayTR, sanal satış hizmeti dahil herhangi bir ücret ödemenizi gerektirmez ve işletmenizin müşterileri tarafından yapılan satın alma işlemlerinde yalnızca %3 komisyon alır.

İPara Sanal POS Komisyon Oranları 2023

İPara sayesinde, tek bir entegrasyon yaparak e-Ticaret sayfanız üzerinden tüm bankalardan kredi kartı ile online ödeme alabilmeniz mümkündür. %2,30 komisyon alan İPara’nın sanal POS oranları, vade tarihine göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca, ciro üzerindeki komisyon oranları da büyük ölçüde etki etmektedir.

En İyi Sanal POS Firması 2023

Esnek POS, ücretsiz sanal POS veren firmalardan biri olarak, kredi kartınız ile yapacağınız işlemler için gerekli olan online altyapı hizmetinden faydalanarak 7/24 işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bankalarda güvenli ve entegre bir şekilde para çekme veya vadeli ödeme yapabilirsiniz. Uzman ekipler veya yapay zeka teknolojisi ile güvenli ödeme hazırlandığı için hileli işlemlere karşı korunmaktadır. Ücretsiz sanal POS veren firmalar ve sanal POS veren bankalar arasında değerlendirebileceğiniz Esnek POS, komisyonlarınızı aylık ciro bazında belirlemektedir.

Sanal POS Komisyon Oranları 2023

Firmadan firmaya değişebilen sanal POS komisyon oranları, Paratika’da %2’nin üzerinde, PayU’da %1,50, Weepay’da %3,65 üzerinde, iyzico’da %2,79’dan başlayan ve 0,25 TL işlem ücreti uygulayan, Paytrek’te tek çekimde %2,09 üzerinde komisyon ve İpara’da %2,30’dur.

Sanal POS Veren Bankalar 2023

Sanal POS cihazı başvurusu için banka seçecekseniz, ilgili bankaya başvurarak bağlantılarınızı yapabilirsiniz. Ücretsiz sanal POS veren bankalar arasında İş Bankası, Vakıfbank, QNB Finansbank, TEB, Halkbank, Yapı ve Kredi Bankası, Garanti Bankası ve Akbank yer almaktadır. Bu bankaların komisyon oranları birbirinden farklılık göstermektedir.

Ücretsiz Sanal POS Veren Bankalar 2023

Bankalar, e-ticaret yapan kişilere sanal cihaz hizmeti sunarak, ücretsiz yada düşük komisyon oranları ile sanal cihazlar temin edebilirler. Garanti Bankası, Akbank, Kuveyt Türk, TEB gibi bankaların cihaz komisyon oranlarını inceleyebilirsiniz.

Son zamanlarda e-ticaret satışı yapan pek çok site, online POS cihazlarını kullanmaktadır. Ücretsiz sanal POS satın alan müşteriler, komisyon oranları en düşük olan kartlarla satın almayı tercih etmektedir. Bu sebeple, satın alma öncesinde komisyon oranları karşılaştırılmalıdır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler