Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

ATM Para Çekme Limiti 2023 Tüm Bankalar

ATM para çekme limiti, Türkiye’deki tüm bankaların hizmet verdiği ATM’lerden para çekmek isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken bir konudur. 2023 yılında da geçerli olacak bu limit, bankalar arasında farklılık gösterebilir.

ATM para çekme limiti belirlenirken bankaların müşteri profili, risk yönetimi ve finansal hedefleri gibi faktörler göz önünde bulundurulur. Bu nedenle, farklı bankaların ATM’lerindeki para çekme limitleri de farklılık gösterebilir.

Türkiye’deki en yaygın bankaların çoğunun ATM’lerinde günlük para çekme limiti 1000 TL’dir. Ancak bazı bankalar bu limiti yükseltirken, bazıları düşük tutabilir.

2023 yılında da tüm bankaların ATM para çekme limitleri yeniden değerlendirilecek ve bu konuda gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Bu nedenle, ATM’lerden para çekmeden önce bankanızın güncel para çekme limiti hakkında bilgi edinmeniz önerilir.

ATM para çekme limiti hakkında daha detaylı bilgi için bankanızın müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

ATM Para Çekme Limiti 2023 Tüm Bankalar

Bankaların günlük ATM para çekme limitleri her geçen gün değişmekte ve yenilenmektedir. ATM’ler pek çok kişi tarafından sıklıkla kullanılırken, para çekme işlemlerini hızlıca gerçekleştirebilmek adına ATM para çekme limitleri de oldukça önemli hale gelmiştir. Her bankanın belirli bir günlük para çekme limiti bulunmaktadır ve bu limitler bankadan bankaya değişebilmektedir.

Bankaların Günlük ATM Para Çekme Limiti 2023

Birçok banka günlük para çekme limitlerini 2023 yılında 5.000 TL’ye yükseltmiştir. Bu sayede müşteriler bankaların ATM’lerinden günlük 5.000 TL çekebilirler. Bankacılık sektöründe meydana gelen gelişmeler ve teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, ATM’ler artık çok daha yoğun kullanılmamaktadır. Ancak hala birçok kişi tarafından sıklıkla kullanılmaktadır.

Bankaların Günlük ATM Para Çekme Limitleri

Banka Günlük Para Çekme Limiti
Enpara 7.500 TL
Garanti BBVA 5.000 TL
Turkish Bank 5.000-500 TL arası
Vakıfbank 5.000 TL
Akbank 5.000-250 TL arası
Ziraat Bankası 5.000 TL
Yapı Kredi 5.000 TL
İş Bankası 5.000 TL
QNB Finansbank 5.000 TL
Odeabank 5.000 TL
HSBC 8.000-5.000 TL arası
Fibabanka 5.000 TL
Anadolubank 5.000 TL
CEPTETEB 3.000 TL
Şekerbank 3.000 TL
PTT Bank 3.000 TL
Alternatif Bank 3.000 TL
TEB 3.000 TL
ING Bank 2.000 TL
ICBC Turkey 2.000 TL
Denizbank 1.990 TL
Halkbank 1.500 TL
Burgan Bank 1.000 TL

ATM Para Çekme Limiti Nasıl Yükseltilir?

Bankaların ATM cihazları, tüm müşterilere eşit hizmet verdiği için günlük ATM para çekme limitleri sabit olarak belirlenmiştir. Bu nedenle, bir banka ATM cihazının günlük para çekme limiti değiştirilemez. Ancak bazı özel kartlarda belirlenen günlük para çekme limitleri ile diğer banka müşterilerine göre ayrıcalıklı olarak farklı günlük para çekme limitleri belirlenebilmektedir.

ATM Tek Seferde En Fazla Ne Kadar Para Çekilir?

Banka ATM’leri, tüm müşterilerin kullanımına açık olduğundan her bankanın farklı ATM limitleri bulunmaktadır. Genel olarak, ATM’den günlük 3.000 TL ile 7.500 TL arasında para çekilebilir. Ancak, bankaların ATM para çekme limiti 2023 yılında 5.000 TL olarak güncellenmiştir. Yani her günün sonunda gece yarısından itibaren bu limitler güncellenir ve para çekebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler