Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Beton Direk Fiyatları 2023 Tel Örgü Beton Direk Fiyatları

Beton Direk fiyatları, inşaat sektöründe önemli bir konudur. 2023 Tel Örgü Beton Direk Fiyatları ise, gelecek yıllarda bu sektörde önemli bir rol oynamaya devam edecek. Beton Direk fiyatlarının belirlenmesinde çeşitli faktörler etkilidir. Bunlar arasında, kullanılacak malzeme kalitesi, işçilik maliyetleri, üretim yerinin konumu ve nakliye maliyetleri yer almaktadır.

Beton Direk fiyatları farklı ölçülerdeki direkler için değişiklik göstermektedir. Ayrıca, beton direklerin özellikleri de fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. 2023 Tel Örgü Beton Direk Fiyatları, sektörde en çok tercih edilen ve güvenilir bir ürün haline gelmiştir.

Kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen Tel Örgü Beton Direkler, uzun ömürlü ve güvenli bir çözüm sunmaktadır. Ayrıca, montajı kolay olması nedeniyle de tercih edilmektedirler.

İnşaat sektöründe Beton Direk fiyatları, sektörün gelişimine bağlı olarak sürekli değişim göstermektedir. Ancak, 2023 Tel Örgü Beton Direk Fiyatları, üretim sürecindeki verimlilik artışı ve maliyet kontrolü sayesinde rekabetçi bir fiyat aralığı sunmaktadır.

Siz de inşaat işlerinizde güvenilir ve kaliteli bir çözüm arıyorsanız, 2023 Tel Örgü Beton Direk Fiyatları hakkında bilgi alabilir ve tercihinizi bu doğrultuda yapabilirsiniz.

İçindekiler

Fabrika Beton Direk Fiyatları

Beton Direk Fiyatları

2 Metre Düz Beton Direk Fiyatları

Beton Direk Nedir?

Tel Örgü Beton Direk Fiyatları 2023

Beton Direk Nasıl Yapılır?

Bu makalede, bahçe veya ev çevrenize yerleştirebileceğiniz beton direklerin fiyatları, uzunlukları ve kullanılan malzemeler hakkında bilgi vereceğiz. Beton direkleri tercih etmenizin sebeplerinden biri, özellikle devlete veya özel mülklere ait alanların korunması için yapılan dayanıklı bir malzeme olmasıdır.

Fabrika Beton Direk Fiyatları 2023

Fabrikalarda üretilen beton direklerin fiyatları belirli uzunluk, kalınlık ve delik sayısı faktörlerine göre değişmektedir. Aşağıda 2023 yılına ait fabrika beton direk fiyatları listelenmiştir:

Uzunluk (mm) Kalınlık (mm) Delik Sayısı
1380 (4’6) 100×100 2
1525 (5’) 100×100 3
1750 (6’) 100×100 3
2280 (7’6) 100×100, 125×125 3
2400 (8’) 100×100 3
2700 (9’) 100×100 4
2900 (9’6) 125×125 3

Beton Direk Fiyatları

Beton direkler, içerisinde 6 mm ve 8 mm demir direklerin yerleştirilmesi ile üretilmektedir. Demir direklerin kalınlığı siparişe göre belirlenebilmektedir. Beton direklerin yapımında kullanılan malzemeler arasında çimento, demir ve beton agrega yer almaktadır. Malzeme kalitesi, direklerin dayanıklılığı ve ömrü açısından önemlidir. Yapım şirketleri tarafından kullanılan malzeme kalitesine dikkat ederek, daha sağlam ve uzun ömürlü bir beton direk sahibi olabilirsiniz.

2 Metre Düz Beton Direk Fiyatları 2023

Tel örgü beton direkleri tercih edenler için 2 metre düz beton direk fiyatları şu şekildedir:

  • Beton Direk 200 cm fiyatı: 38,00 TL + KDV
  • Beton Direk 240 cm fiyatı: 40,00 TL + KDV
  • Beton Direk 290 cm fiyatı: 88,00 TL + KDV
  • Beton Çit Ayağı Fiyatı: 50 TL + KDV
  • Payanda Direk Fiyatı: 45 TL + KDV

Yukarıda belirtilen fiyatlar ortalama fiyatlardır. Detaylı bilgi almak için size en yakın şube ile iletişime geçebilirsiniz.

Beton Direk Nedir?

Beton direkler, en az 130 cm en fazla 400 cm boyutunda yapılan yapılardır. Bina, otopark, özel mülk gibi yerlerin korunması için tercih edilmektedir. İçerisine yerleştirilen demir direkler sayesinde dayanıklılığı arttırılmıştır ve hafif ağırlıklarda bile kırılmamaktadır. Beton direklerin aralıklarına tel örgü monte edilerek, isteğe bağlı olarak dikenli tel veya jiletli tel yerleştirilebilir. Bu şekilde size ait alanlarda güvenliği arttırmak için beton direkler kullanabilirsiniz.

Tel Örgü Beton Direk Fiyatları 2023

Tel örgü beton direkleri kötü hava koşullarına karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Arazilerin ve bahçenizin etrafını çevirmek için tercih edebileceğiniz tel örgü beton direkler, 300 cm aralıklarla açılan çukurlara gömülmektedir. Üzerine istenilen kalınlıkta PVC veya galvaniz tel monte edilebilmektedir. Tel çit fiyatları 9,90 TL ile 60,00 TL arasında değişmektedir ve KDV fiyata dahildir.

Beton Direk Nasıl Yapılır?

Beton çit direkleri, düz ve kavisli olmak üzere iki ana çeşide sahiptir. Direklerin boyutlarına göre farklı tasarımlara sahiptirler. Direkler, 4 boy bar ve etriye punta kaynağı ile yapılmaktadır. Vibrasyon yöntemiyle üretilir ve buhar kürü ile kurutulur. Beton çit direği en az 40 cm veya 45 cm gömülmelidir. TSE ve ISO standartlarına uygun beton direk üretimi, çevre çit montajı ve uygulaması işlemleri, uzman ekipler tarafından yapılmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler