Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

İşyeri Açma Kredisi Veren Bankalar 2023

İşyeri açmak isteyenlerin en büyük ihtiyaçları arasında finansman bulunmaktadır. Bu nedenle, işyeri açma kredisi veren bankalar 2023 yılında da büyük bir önem arz etmektedir. Finansal destek sağlayan bu bankalar arasında İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA ve Yapı Kredi gibi sektörün önde gelen kurumları bulunmaktadır. Bu bankalar genellikle uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak işletmelerin finansmana erişimini kolaylaştırmaktadır. Ayrıca, işletme sahipleri için özel olarak tasarlanmış işletme kredi kartları da bulunmaktadır. Bu kredi kartları sayesinde işletme sahipleri, nakit akışını düzenleyebilir ve giderlerini takip edebilirler. İşyeri açma kredisi veren bankaların sunduğu finansal çözümler sayesinde işletme sahipleri, işlerini büyütebilir ve rekabette öne çıkabilirler.

İşyeri Açma Kredisi Veren Bankalar 2023

Birçok banka esnaf ve sanatkara finansman desteği ile iş kurma/işyeri açma hayallerine kavuşmaları için esnaf kredisi vermektedir. İşyeri açmak için gereken şartlar ve diğer tüm detayları ele aldık.

İşyeri Açma Esnaf Kredisi Veren Bankalar

Esnaf kredisi almak için kredi notunun iyi olması gerekmektedir. Kredi notunuzun uygun olmadığı durumlarda bankalar size kredi kullandırmaz. KKB notunuzun iyi olması durumunda ise neredeyse her bankadan işyeri açma kredisi veya esnaf kredisi alabilirsiniz. Ancak esnaf kredisi faiz oranları yüksekse, 3 ay sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odasından daha düşük faiz oranı ile kredi alabilirsiniz.

Esnaf Kredisi Veren Bankalar 2023

  • QNB Finansbank
  • Akbank
  • Denizbank
  • Yapıkredi
  • ING Bank
  • İş Bankası
  • Garanti BBVA

ING Esnaf Kredisi

ING Bank, müşterilerine ve müşterisi olmak isteyen tüm esnaflara %1,65 faizle işyeri açma kredisi vermektedir. 100 bin liraya ve 36 ay vadeli olarak alabileceğiniz esnaf kredisi, diğer özel bankalara kıyasla en düşük faizli esnaf kredisi veren bankalar arasında yer almaktadır. Esnaf kredisi başvuruları ING Bank web sitesi üzerinden alınmaktadır.

İş Bankası KOBİ Kredisi

İş Bankası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları üyelerine 6 ay anapara ve faiz ödemesiz dönemli, 100 bin liraya kadar 36 ay vadeli işyeri açma kredisi vermektedir. Detaylı bilgi için İş Bankası şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Denizbank İşyeri Açma Kredisi

Denizbank, 100 bin liraya kadar finansman desteği sağlamak amacıyla esnaf ve kobiler için işyeri açma kredisi vermektedir. Esnaf kredisi başvuruları SMS yoluyla yapılmaktadır. Detaylı bilgi için Denizbank web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni İşyeri Açanlara Devlet Desteği 2023

Girişimci kategorisi desteği almak isteyenler, tüm bankalardan belirli oranlarda kredi çekebilirler. Ancak bankaların belli koşulları vardır. Şirketlere kayıtlı taşınır veya taşınmaz malların ipoteği ve yeni işyerinde ödünç verme hakkı bankalarca saklı tutulabilir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler