Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Halkbank Esnaf Kredisi Borç Yapılandırma 2023

Halkbank esnaf kredisi borç yapılandırma 2023 hizmeti ile esnaf ve işletme sahibi olan müşterilerimize finansal destek sağlıyoruz. Borçlarınızı yeniden yapılandırarak ödeme planlarınızı kolaylaştırıyor ve ödeme seçeneklerinde esneklik sağlıyoruz. Halkbank’ın uzman kadrosu tarafından sunulan bu hizmet ile borçlarınızı düzenli bir şekilde ödeyerek finansal sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz. Esnaf kredisi borç yapılandırma hizmetimizden yararlanarak iş hayatınızda rahat bir nefes alabilirsiniz. Hemen başvurun!

Halkbank Esnaf Kredisi 2023 Borç Yapılandırma

2023 yılı için yapılandırma taahhüdünde bulunan esnafların önceki dönemlere ait ödenmemiş borçlarına yapılandırma imkanı sunuluyor. Yapılandırma, peşin veya taksitler halinde anaparaya faiz oranı yansıtılarak hesaplanmaktadır.

Esnaf Kredisi Yapılandırma Başvurusu 2023

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile esnaf kredilerine faiz indirimi imkanı sunulmaktadır. Yapılandırma başvuruları, esnaf odalarına veya bankalara yapılabilmektedir.

Halkbank Esnaf Kredisi Yapılandırma

Halkbank, esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyaçlarını karşılamak için faiz indirimli kredi imkanı sunmaktadır. Geçmiş yıllarda kullandırılan kredilerin borçlarına, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’ndeki ESKKK’lar kefaletiyle veya doğrudan esnaf ve sanatkarlara kullandırılacak kredilere yüzde 50 faiz indirimi uygulanmaktadır.

ESKKK Halkbank Esnaf Kredisi 2023

Halkbank aracılığıyla esnaflara işletme sermayesi ihtiyaçlarına yönelik 225 bin TL’ye kadar kredi kullandırılabilir. İşyeri ve taşıt alımlarına yönelik olarak ise 500 bin TL yatırım kredisi sunulmaktadır. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri ve Halkbank tarafından sunulan farklı kredi seçenekleriyle esnafların finansman ihtiyaçları karşılanmaktadır.

ESKKK Kefaletiyle Krediler

ESKKK kefaleti ve uygun ödeme koşullarıyla Halkbank tarafından kredi kullandırılabilmektedir. İşyerinin ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için İşletme kredisi 60 ay vadeli olarak verilmekte ve faiz oranları ESKKK’nın risk grubuna göre değişmektedir.

Sıfır Faizli Esnaf Kredileri

Halkbank tarafından faizsiz esnaf kredisi desteği sunulmaktadır. Usta Girişimci Esnaf ve Sanatkarlara Kredi, Genç Girişimci Esnaf ve Sanatkarlara Kredi ve Kaybolmaya Yüz Tutan Meslek Kollarında Faaliyet Gösteren Esnaf ve Sanatkarlara Kredi isimli 3 farklı kredi türü mevcuttur.

Esnaf Yatırım Kredileri

İşyeri ve satış alımlarına yönelik 500 bin TL’ye kadar ESKKK kefaletli veya kefaletsiz olarak yatırım kredisi imkanı sunulmaktadır. Esnafların finansman ihtiyaçları, Halkbank tarafından uygun ödeme seçenekleriyle karşılanmaktadır.

Halkbank Esnaf Kredisi Gecikirse Ne Olur?

Bu krediler diğer krediler gibi son ödeme tarihinden 1 hafta sonrasında ödenmemiş borç olması halinde gecikme yaşanmaktadır. 2 haftalık bir süre gecikme olan borçlarda kişinin borcuna vade farkı uygulanmaktadır. Kredi yapılandırmasında uygun şartları taşımayan esnafların borçları, kefalet kredisi kefillerinden alınmaktadır.

İpotek olan mal ve mülke haciz işlemi başlatılabilen kredi borçları, kefalet kredisine kefil olan kişi esnaf ise, uygun şartları sağlamayan durumlarda kefalet kredisi barındıran bankaların desteğiyle yapılandırılabilmektedir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler