Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Metsil Gaz Damlası Ne İşe Yarar ?

Metsil Gaz Damlası, gözde veya kaşıntılı gözler için etkili bir çözümdür. Genellikle alerjik konjonktivit, göz iltihabı veya göz kuruluğu gibi durumlarda kullanılır. Göz yaşı sıvısı yerine, doğal bileşenler içeren Metsil Gaz Damlası, gözlerinizi rahatlatır ve nemlendirir. Bu ürünün düzenli kullanımı, göz sağlığınızı korumanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, hızlı ve etkili bir sonuç için kullanımı çok kolaydır. Metsil Gaz Damlası, göz sorunlarına çare arayanlar için ideal bir çözümdür!

Metsil Gaz Damlası: Nedir, Ne İşe Yarar?



Metsil gaz damlası, özellikle bebeklerin gaz sancısını azaltmak ve ağrısını almak için kullanılan bir üründür. Bebekli ailelerin tercih ettiği bu damla, diğer bebek gaz damlalarına göre daha uygun fiyatlıdır. Yetişkinler ve çocuklar da kullanabilirler. Bu yazımızda, Metsil gaz damlası hakkında merak edilen tüm soruları yanıtladık.

Metsil Gaz Damlası: Kullanımı ve Doz Ayarı Nasıl Olmalıdır?

Metsil gaz damlası, gaz giderici bir deva grubunda yer almaktadır. Etken maddesi simetikon olan bu damla, mide bağırsak kanalındaki gaz kabarcıklarını dağıtarak şişkinliği giderir ve mukusla örtülü gaz kabarıklarının oluşumunu engeller. Bebeklerde ve çocuklarda çok sık kullanılan bir üründür. Bağırsaklarda oluşan sorunları giderir ve rahatlama sağlar.

Metsil Gaz Damlası Nedir?

  1. Sindirim kanallarını rahatlatmak için kullanılır.
  2. Hava yutulması ile biriken gazın giderilmesinde kullanılır.
  3. Safra kesesi ameliyat sonrası şikayeti ile beraber gaz çıkaramama sorununun tedavisinde kullanılır.
  4. Bağırsak ve mide ülseri problemlerinde meydana gelen gaz probleminin giderilmesinde kullanılır.
  5. Bağırsak duvarlarının zayıf noktalarında oluşan iltihaba bağlı olarak ortaya çıkan hastalıkların sorununda oluşan gaz sorunlarında kullanılır.
  6. Sindirim kanalında biriken gazın ağrısını gidermek için kullanılır.
  7. Bağırsakta biriken gazın çıkmasını kolaylaştırır ve hızlandırır.
  8. Mide-bağırsak sorunlarının iyileştirilmesinde kullanılır.

Yukarıdaki sorunlar için Metsil gaz damlası kullanılabilir.

Metsil Gaz Damlasının Fiyatı 2023



Bu damla sadece eczanelerde satılır. Reçeteli ya da reçetesiz olarak alınabilir. 30 ml’lik cam şişede yer alan damlanın fiyatı 2023 yılında 13,42 TL’dir.

Metsil Gaz Damlası Nasıl Kullanılır?

Metsil gaz damlası ağız yoluyla kullanılan bir damladır. Şişe iyice çalkalandıktan sonra günde üç ya da dört damla olarak kullanılabilir. Kaşıkla, damlalıkla ya da su ile beraber ya da bebeğin içeceğinin içerisine konularak verilebilir. Günde üç kez kullanılacaksa sabah, öğle ve akşam yemeğinden yarım saat (30 dakika) sonra, günde dört kez kullanılacaksa sabah, öğle, akşam yemeğinden otuz dakika (30 dakika) sonra ve yatmadan bir saat önce içilmesi gerekmektedir.

  • 2 yaşın altındaki bebeklerde ve süt emen yeni doğmuş bebeklerde günde dört kez 8 damla yani 20mg Metsil gaz damlası kullanılabilir.
  • 2 yaş üstü çocuklarda ise yine günde dört kez 15 damla yani 40mg Metsil gaz damlası kullanılmalıdır.
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler