Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Farmasi Girişimci Nasıl Olunur?

Farmasi girişimci olmak isteyen kişiler için öncelikle Farmasi ürünlerini iyi tanımak ve kullanmak gerekmektedir. Sonrasında ise Farmasi ailesine katılmak için iki seçenek bulunmaktadır: danışmanlık ve liderlik. Danışmanlık seçeneğiyle başlayarak, Farmasi ürünleri hakkında bilgi sahibi olabilir, çevrenize ürünlerinizi tavsiye ederek kazanç elde edebilirsiniz. Liderlik seçeneğiyle ise ekibinizi büyüterek daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Farmasi girişimci olmak için yapmanız gereken tek şey, Farmasi ailesine katılmak için kayıt olmaktır. Bu sayede avantajlı kampanyalar, eğitimler ve çeşitli fırsatlardan yararlanarak kendinizi geliştirebilir ve kazanç elde edebilirsiniz.

Farmasi Girişimci Nasıl Olunur?

2023 yılına girmemize sayılı yıllar kala, yeni meslek sahibi olmak ya da ek gelir elde etmek isteyenler için Farmasi girişimciliği son dönemin trend işlerinden biri haline geldi. Ancak Farmasi nedir, girişimci nasıl olunur ve avantajları nelerdir gibi soruların cevaplarını bilmek gerekiyor.

Farmasi Nedir?

Farmasi, kişisel bakım, güzellik, sağlık ve ev ürünleri alanlarında uluslararası bir şirkettir. 2003 yılında Cevdet Tuna tarafından kurulan şirket, doğrudan satış yöntemiyle dünya çapında 32. sırada yer almaktadır. Merkezi İstanbul’da olan şirket, 125 farklı ülkeye satış yapmaktadır.

Farmasi Girişimci Olmak İçin Şartlar Nelerdir?

Farmasi girişimci olmak için 18 yaşını doldurmuş, C. vatandaşı olan ve sponsor koduna sahip olan herkes üye olabilir. Sponsor kodu sayesinde doğru ekibe dahil olup, yönlendirmeler doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Farmasi Girişimci Olmak İçin Nasıl Üye Olunur?

Farmasi resmi sitesindeki Girişimci Ol bölümüne girerek, gerekli bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurduktan sonra sözleşmeyi onaylayarak üyelik sürecinizi tamamlayabilirsiniz.

Farmasi Girişimcisi Olmanın Avantajları Nelerdir?

  • Mr Wipes (temizlik) ve kozmetik ürünlerini %30 daha ucuz alma
  • Nutriplus ve Cevdet Tuna ürünlerini %40 daha ucuz alma
  • Satış karı elde etme
  • Satış yaparak teşvik hediyeleri kazanma
  • Ekibinizi büyüterek yüksek kazançlar elde etme

Farmasi Girişimcisi Olmak İçin Verilen Hediyeler Nelerdir?

Farmasi girişimcileri, ilk 3 ayda gerçekleştirdikleri satışlar karşılığında hediyeler kazanır. Bu hediyeler arasında ürünler, parfümler, diş macunları ve saç maskeleri yer alabilir.

Farmasi girişimcisi olmak, insanlarla iletişimin iyi olması ve pazarlama yeteneğinin yüksek olması halinde oldukça avantajlı bir iş fırsatıdır. Farmasi’nin kaliteli ürünleri sayesinde hem kendinizin hem de çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarını karşılayarak gelir elde edebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler