Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

SASA Hissesi Nedir? SASA Hisse Senedi Yorum

SASA hissesi, Türkiye’nin önde gelen otomotiv şirketlerinden biri olan SASA Polyester Sanayi A.Ş. nin halka açık hisselerini ifade eder. Borsa İstanbul’da işlem gören SASA hisseleri, yatırımcılara uzun vadede değer kazandırabilen güçlü bir yatırım seçeneği olarak öne çıkıyor. SASA hisse senedi yorumları ve analizleri, yatırımcılara doğru kararlar vermede yardımcı olabilir. Daw Jones, S&P ve BIST 100 endeksleri gibi finansal göstergeler, SASA hisseleri hakkında detaylı bilgi sunar ve yatırımcıların doğru yatırım stratejileri oluşturmalarına yardımcı olur. SASA hisseleri hakkında tüm gelişmeleri takip etmek, yatırımcılar için büyük bir avantaj sağlayabilir.

SASA Hissesi Nedir?

SASA Hissesi, Polyester (SASA) Borsa İstanbul’un en yüksek işlem hacmine sahip hisselerindendir ve özellikle dijital ortamda uzmanlar sıklıkla SASA Hisse Senedi Yorum yapmaktadır. Şirketin ana merkez adresi Adana Seyhan’da yer alır ve sermaye piyasası aracının işlem gördüğü pazar yıldız pazar olarak bilinen pazardadır.

Sasa Hisse Senedi Yorumları

SASA hissesi, Adana’da entegre üretim tesislerinin yer aldığı 2.181.000 metre kare alan üzerinde kurulu merkez iş yeri, İskenderun’da 55.625 metre karelik kendi hammadde depolama tesisi, İstanbul ve Ankara’da da irtibat büroları bulunan bir şirkettir. Piyasa değeri 95 milyar TL üzerinde olan SASA hissesi, Türkiye’nin ilk ve en büyük polyester polimer üreticilerinden biridir. Sektörü imalat/kimya ilaç petrol lastik ve plastik ürünleridir ve şirketin faaliyet gösterdiği alan suni sentetik elyaf imalatıdır.

SASA Hisse Grafik

SASA hisse değeri yılbaşından beri %60 üzerinde değer kazanmıştır. 1 yıllık %188 üzerinde değer kazanmıştır ve 2022 Yılının yükselen yıldızları arasında olmaya devam etmektedir. Uluslararası kredi derecelendirme kurumu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu B+ dan B’ye revize ettiğinde SASA Polyesterin uzun vadeli yabancı para notunu B+ dan B olarak revize etmiş ve görünümünü negatif olarak revize etmiştir.

SASA Hissesi Ne Olur?

SASA polyester sanayi A.Ş İstanbul Sanayi odasının (İSO) Türkiye’nin 500 büyük Sanayi kuruluşu 2021 raporunda 38. Sıradan 20. Sıraya yükselmiştir ve günümüzde de yaptığı yeni yatırımlar ve yatırımcıları ile büyümesini sürdürmektedir. Yumurtalık bölgesinde 10 milyon metrekare alanda dev bir sanayi tesisi kuruyor. SASA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şeker, ‘’Avrupa’dan Hindistan’a kadar olan bölgenin polyester üssü olacağız.’’ Açıklamasında bulundu.

Sasa Polyester Hisse Senedi Yorumları

Son zamanlarda da SASA en çok işlem hacmi alan hisse senetleri arasında. İhraç edilen tahvillerin bir kısmını SASA payına dönüştürme talepleri sebebiyle, SASA payı da yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yılbaşından bu yana değer kazanan SASA hissesi, Haziran ayında %12 değer kazanması sonrasında Temmuz ayında yüzde 2,4 oranında kısmi bir değer kaybı yaşasa da, yatırımcıların yine de ilgisini çekiyor.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler