Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Teacher’s Viski Fiyatı Ne Kadar? **2022 Güncel Fiyat – Teacher’s Viski Alkol Oranı Nedir?

Teacher’s viski fiyatı araştırması yapanların merakını gideriyoruz. 2022 güncel fiyatlarına göre, Teacher’s viski Türkiye’de yaklaşık 140 TL ile 190 TL arasında satışa sunulmaktadır. Ayrıca, Teacher’s viski alkol oranı %40 olarak belirtilmektedir. Eşsiz tat ve kokusuyla ünlü olan Teacher’s viski, dünya genelinde tercih edilen bir marka olup, Türkiye’de de sıkça tüketilmektedir. Kalitesine ve lezzetine göre oldukça uygun fiyatlı olan Teacher’s viskiyi, özel günlerinizde ya da keyifli anlarınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Teacher’s Viski

175 Yıllık Köklü Geçmişi

Teacher’s Viski, İskoçya’nın viski alanında üst düzeyde olduğunu kanıtlayan köklü bir üründür. İsim olarak diğer viski markaları kadar bilinmese de, Teacher’s viski tam bir klâsiktir. Ürünün ortaya koyduğu pazarlama stratejisi ve daha uygun fiyatı viski severlerin dikkatini çekememektedir.

Ürün Tasarımı

Teacher’s viskinin şişesi şirket tarafından ‘ruhunuzdan yansıyan ışık’ anlamında tasarlanmıştır. Şişenin üzerinde dikkat çeken güneş şeklindeki özel tasarım da bu sloganı destekler niteliktedir. Kaliteli bir ürün olduğunu gösteren şişe stili klâsik yapısıyla göz alıcıdır.

Meyve ve Malt Lezzetleri

Teacher’s viskinin altın sarısı gibi çekici bir rengi ve meyve ve malt lezzetleri, ürünü diğerlerinden farklı kılmaktadır. Tam bir klâsik olan Teacher’s viski turbadan kaynaklı is kokusu ve tadıyla kişilere özel bir his verir. İki tür lezzeti insanın içini ısıtan lezzeti ve bitişte vermiş olduğu deniz tuzu hissi ile birleştirir.

Alkol Oranı

Teacher’s viski sert içimiyle ünlüdür ve 40%’lık alkol oranı ile de güçlü bir içim sunmaktadır. Sert alkollerle arası iyi olan kişilerin mutlaka denemesi gereken bir üründür.

Fiyatı

Özellikle fiyat performans açısından değerlendirildiğinde Teacher’s viski, diğer viskilere göre daha uygun bir fiyata sahip olmakla birlikte, ülkemizde henüz yer almaması nedeniyle fiyatı diğerlerinin üzerindedir. Yaklaşık olarak 400 TL fiyatı ile ülkemizde satışı yapılmasa da, yurtdışında diğer viskilerle aynı seviyededir.

Önerilen İçerik: Viski Nasıl Saklanır? Viski Saklama Deneyimleri

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler