Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Paribu Binance Transfer – Nedir? – Nasıl Yapılır?

Paribu Binance transfer işlemi, Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası Paribu’dan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’a para transfer etme işlemidir. Bu işlem, Türk yatırımcıların Binance borsasında daha geniş bir portföye sahip olmalarını sağlar. Transfer işlemi oldukça basittir ve Paribu hesabınızdan Binance hesabınıza hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Ayrıca, bu transfer işlemi sırasında döviz bozdurma işlemi de gerçekleştirilebilir. Paribu Binance transfer işlemini yapmak için sadece Paribu hesabınızdan Binance hesabınıza transfer yapmak istediğiniz miktarı seçmeniz ve işlemi onaylamanız yeterlidir. Ancak, bu işlemi yapmadan önce, her iki borsanın da kullanım koşullarını ve ücretlerini dikkatli bir şekilde incelemeniz önerilir.

Paribu Binance Transfer – Nedir? – Nasıl Yapılır?

Paribu Binance Transfer, kripto yatırımcılarının merak ettikleri işlemlerden biridir. Günümüzde yatırımcıların işlem yaptıkları birçok kripto para borsası vardır ve Paribu ve Binance da bunlardan en yaygın olanlarıdır. Yatırımcılar, Paribu’da bulunan varlıkları ile Binance üzerinden kripto para almak istediklerinde söz konusu transfer işlemini yapmak zorunda kalırlar.

Paribu Binance Transfer Nasıl Yapılır?

Paribu Binance transfer, sahip olunan kripto varlıkların farklı bir borsadaki hesaba gönderilmesidir. Bu işlem, bankalar arasındaki para transferi ile büyük bir benzerlik gösterir. Örneğin; A bankasındaki hesabınızda bulunan parayı, B bankasındaki hesabınıza transfer etmeniz olarak düşünebilirsiniz.

Transfer işlemi için her iki borsada da ayrı ayrı yapılması gereken işlemler vardır. Bu işlemlere geçmeden önce hangi kripto varlığı göndereceğinize karar vermeniz gerekir. Çünkü işlemlerin tamamı, gönderilecek kripto para birimine göre yapılacaktır. Bu bölümde Bitcoin (BTC) göndereceğinizi varsayarak, adımları anlatacağız.

Binance Borsası İçin:

  1. Binance borsasına giriş yapın.
  2. Sırasıyla Cüzdan > Spot Cüzdan bölümlerine giriş yapın.
  3. Burada Yatırma butonuna tıklayın.
  4. Açılan ekrandan Bitcoin (transfer etmek istediğiniz coin) seçin.
  5. Açılan bölümdeki Adres Kodu’nu dikkatli bir şekilde kopyalayın.

Binance borsasındaki işlemleriniz bu şekilde tamamlanmış olacaktır. Kopyaladığınız adres kodunu kaybetmeden Paribu borsasındaki işlemlerinize başlayabilirsiniz.

Paribu Borsası İçin:

  1. Paribu hesabınıza giriş yapın.
  2. Cüzdan bölümüne girin.
  3. Açılan ekrandan Bitcoin (transfer etmek istediğiniz coin) bölümünden Çek butonuna basın.
  4. Yeni bir ekran açılacak ve sizden transfer için adres kodu ve transfer edilecek miktarı isteyecektir.
  5. Adres koduna, Binance borsasından kopyaladığınız kodu yapıştırın. Ardından da transfer etmek istediğiniz miktarı ilgili bölüme yazın.
  6. Son olarak onay butonuna basın ve işlemi tamamlayın.

Paribu Binance transfer, bu işlemlerin ardından kısa sürede tamamlanacaktır. İşlemin tamamlanma süresi genellikle bir dakikadan daha azdır, ancak ağın durumu ve gönderilecek para birimine bağlı olarak süre farklılık gösterebilir.

Paribu Binance Transfer Ücreti

Yapılan bu transfer işlemiyle ilgili merak edilen hususların başında Paribu Binance transfer ücreti gelmektedir. Gönderilen kripto para birimi ve gönderim yapılan ağ (ERC-20, TRC-20 vb.), transfer ücretini etkiler. İşlemi Paribu üzerinden yaptığınız için transfer ücreti burada alınır. Kripto para birimlerine göre Paribu tarafından alınan transfer ücretleri değişkenlik gösterebilir.

Paribu’dan Binance Komisyonsuz Para Aktarma

Paribu Binance transfer ücreti ödemek istemeyenler, komisyonsuz seçeneklere yönelebilirler. Ancak komisyonsuz, yani tamamen ücretsiz olan bu yöntemde, gönderim işlemi belli kripto para birimleri ile yapılmalıdır. Paribu tarafından belirli bir ücret talep edilmeyen kripto para birimleri belirlenmelidir.

Bunlardan bazıları; NEO, ASM, NAP şeklindedir. Daha sonra ise bunlardan hangilerinin Binance listesinde olduğu kontrol edilmelidir. Paribu’daki varlığınızı komisyonsuz transfer edilen kripto para birimine dönüştürdükten sonra Binance borsasına gönderebilirsiniz. Böylece herhangi bir ücret ödemeden Paribu Binance transfer işlemini yapmış olursunuz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler