Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

AUDİUS Coin Yorum, AUDİUS Coin Nedir?

AUDİUS Coin, merkezi olmayan müzik platformu Audius’un tokenidir. Audius, San Francisco merkezli bir şirket tarafından geliştirildi ve kullanıcılar arasında müzik dağıtımı sağlamak için bir blockchain teknolojisi kullanır. AUDİUS Coin, bireylerin platformda müzik paylaşmak, dinlemek ve indirmek için kullanabilecekleri bir ödeme aracıdır. Ayrıca, platformdaki etkileşimleri artırmak ve geliştirmek için kullanılır. Bu nedenle, AUDİUS Coin yatırımcıları için uzun vadeli bir potansiyele sahip işletme modeli ve bir araç olarak yükseliş potansiyeli sunmaktadır.

AUDİUS Coin Yorum, AUDİUS Coin Nedir?

Tarih girişlerini 2023 olarak yazıyoruz: AUDİUS Coin yorum, kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir değerlendirme ve analizdir. AUDİUS, bir yatırım aracı olarak da kabul edilir. Yazımızın devamında AUDİUS Coin nedir sorusunun cevabını ve AUDİUS Coin yorum ile ilgili diğer detayları bulabilirsiniz.

AUDİUS Coin Nedir?

AUDİUS Coin, kendi adını taşıyan ekosistemin yönetişim tokenıdır. Ethereum ağı üzerine inşa edilmiştir ve ERC-20 olarak çalışır. Audius ekosisteminin geliştirilmesine 2018 yılında başlandı ve dijitalleşen dünyadaki müzik ihtiyacının hem sanatçılar hem de onların hayranları açısından daha özgür ve daha adil olması için geliştirilmiştir.

AUDİUS Coin ile bilgi verirken esas olan arkasındaki projeye ilişkin detaylardır. AUDIO isimli bu ekosistem, geleneksel anlamdaki sosyal medya özelliklerine sahiptir ve merkeziyetsiz bir müzik akış platformu olarak tanımlanabilir. Günümüzdeki Spotify ve SoundCloud gibi platformların merkeziyetsiz olanı denilebilir.

AUDİUS Coin Yatırımı

Günümüzdeki müzik platformlarının tamamı merkezi bir yapıya sahiptir. Yani tek bir merkezden yönetilirler ve bu durum zaman zaman farklı problemlere yol açabilir. Ancak AUDIUS, merkeziyetsiz bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla tek merkezden yönetilmenin olumsuzluklarını barındırmamaktadır. Buna bağlı olarak AUDİUS Coin yorum ve değerlendirmeler genel itibariyle olumludur.

AUDİUS Coin, kontrolü müzisyenlere ve sanatçılara vermek isteyen bir ekosistemin yerel tokenıdır. Bugünkü sistemlerde kontrol önemli ölçüde tek bir merkezdedir ve sanatçıların kontrol ve yönetim sürecine müdahaleleri çok düşüktür. Bahsedilen durumun olumsuzluklarının kaldırılması için AUDİUS geliştirilmiştir. Bu platform sayesinde sanatçıların gelirleri artabilmektedir. AUDİUS Coin yorum ve analizlerindeki olumlu havanın, geliştiricilerin akademik yeterliliklerinden kaynaklanabileceği dahi ifade edilebilir.

AUDİUS Coin Değerleri

AUDİUS Coin fiyatı 0.2898 $ seviyesindedir. Gecelik işlem hacmi ise 10 milyon $ düzeyine yakındır. Ancak son dönemde kripto piyasalarının dalgalı bir seyir izlemesi nedeniyle ilgili rakamlarda ciddi değişimler olabilir. AUDİUS, özellikle 2021 yılındaki boğa sezonu içerisinde ciddi anlamda değer kazanmıştır. Ancak son dönemde düşüş trendinin devam ettiği görülür. Uzun zamandır yatay bir seyir izlemesi, yakın zamanda bir patlama yapabilme olasılığını güçlendirmektedir. Ancak bu ve diğer AUDİUS Coin yorum değerlendirmelerin verilere dayalı tahminler olduğu ve yatırım tavsiyesi olarak kabul edilmeyeceği unutulmamalıdır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler