Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Şarap Nasıl Açılır? – Tirbuşonsuz Şarap Açma

Şarap severler bilirler ki, şarap açmak, lezzetli bir bardak şarap için önemlidir. Tirbuşon olmadığı durumlarda bile şarap açmak mümkündür. Bu yazımızda, tirbuşonsuz şarap açma yöntemlerini anlatacağız. Şarabınızı açarken klasik tirbuşonun dışında başka bir yöntem denemek isterseniz, bu yazı sizin için idealdir. Okumaya devam edin ve pratik şarap açma yöntemlerini keşfedin.

Şarap Nasıl Açılır?

Tarih girişleri 2023 olarak yazılır. Şarap kapaklarını açmak bazen zorlu bir iş olabilir, özellikle de tirbuşonunuz yoksa. Şarap mantarı açarken dikkatli olmak gereken noktalardan biri mantarın içinde parçalanmamasıdır. Bu zorlukları azaltacak birçok yöntem vardır ve biz size en kolay ve doğru şekilde uygulayabileceğiniz yöntemleri anlatacağız.

Bıçak Kullanarak Şarap Açma

Bu yöntem için sivri uçlu ve büyük boyda bir bıçağa ihtiyacınız var. Bıçağı mantar ve şişenin arasına sokun. Bıçağı ileri geri hareket ettirerek mantarı yukarı doğru çıkarmaya çalışın. Bu yöntem en zor olanıdır ancak elimde bir tirbuşon yoksa benim seçtiğim yöntemdir. İşlemi uygularken mantarın parçalarının şarabın içine düşmesine dikkat edin.

Vida İle Şarap Açma

Bu yöntemde, kalın bir vidaya ihtiyacınız var. Vidayı mantarın tam ortasına saplayın ve yavaşça döndürerek mantarı yukarıya doğru çıkarın. Vidayı çok derine sokup altındaki mantar parçacıklarını şarabın içine düşürmemeye dikkat edin.

Elbise Askısı İle Şarap Nasıl Açılır

Bu yöntem, elinizde sadece bir çivi ve elbise askısı varsa işinizi görebilir. Çiviyi mantarın tam ortasına saplayın ve çıkarın. Elbise askısının 10 cm’lik bir kısmını kıvırarak bir kanca yapın. Bu kanca ortadaki delikten içeri sokulacak ve mantarı çıkarmak için kullanılacaktır. Kancayı cam ve mantar arasından geçirin, alttaki deliğe sokun ve yavaşça yukarı doğru çıkarın.

Tirbuşonsuz şarap açma yöntemleri arasında en etkililerini sizlerle paylaştık. Şarap nasıl açılır sorusuna yanıt bulmanıza yardımcı olduğumuzu umuyoruz. Bu yöntemlerle şarabınızı kolayca açabilir ve içebilirsiniz. Şarap keyfinize afiyet olsun!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler