Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

AXS Coin Yorum, AXS Coin Nedir?

AXS Coin, Axie Infinity oyununun içinde kullanılan bir kripto para birimidir. Bu oyun, blockchain teknolojisini kullanarak yeni bir oyun modeli sunuyor ve oyunculara gerçek para kazanma fırsatı veriyor. AXS Coin’in kullanımı, oyun içi öğelerin satın alınması ve ödüllerin alınması için bir araç olarak tasarlanmıştır. AXS Coin ayrıca dünya genelinde kullanıcılara yeni bir yatırım imkanı sunuyor.

AXS Coin Yorum, AXS Coin Nedir?

Tarih girişlerini 2023 olarak belirleyin.

AXS Coin Nedir?

AXS Coin, Axie Infinity isimli ekosistemin tokenıdır. Oyuncuların arazi tabanlı krallık kurmalarına imkan verir. Oyuncular, evcil hayvanları için savaşlar yapabilir, onları geliştirebilir ve farklı türden eşyalar toplayabilir. Blockchain teknolojisiyle geliştirilmiş olması ise en önemli farkıdır. Oyun, açık kaynak kodludur ve geliştiriciler istedikleri gibi verilere erişebilir. Oyun, blockchain tabanlı bir savaş ve ticaret oyunu olarak tanımlanabilir. AXS Coin ise, Axie Infinity evreninde kullanım sağlar.

AXS Coin Geleceği

AXS Coin geleceği, arkasındaki projenin hedeflerine bağlıdır. Bunun yanında proje geliştirirken belirlenen arz miktarı ve sınırlamaları da önem taşır. AXS Coin, maksimum sınırı 270 milyon olan bir kripto para birimidir. Toplam arz da 270 milyondur. Buna karşın dolaşımdaki miktar 83 milyonun biraz üzerindedir. AXS Coin, kullanıcıların oyun oynaması ve kazançlar elde etmesine imkan verir. Kullanıcı sayısının yüksek olması ve günümüze kadar 2 milyon $ seviyesinden fazla kar etmesi, geleceğinin parlak olduğuna işaret etmektedir.

AXS Coin Yorumları ve Fiyat Tahmini

AXS Coin yorum öncesinde bu kripto para biriminin hem güncel hem de geçmişteki fiyatına bakılması yararlı olacaktır. AXS Coin fiyat, 14,45 $ seviyesindedir. Gecelik işlem hacmi ise 110 milyon $ düzeyinin üzerindedir. AXS Coin, bir dönemde 157 $ seviyesini geçmiştir. Ancak daha sonraki dönemlerde sert bir şekilde düşmüş ve günümüzdeki seviyesine kadar gerilemiştir. Son 1 aylık performansı üzerine yapılan AXS Coin yorum ve değerlendirmelerde, düşen trendin halen hakim olduğu görülür. Ancak bu yorumun kısa sürede tersine dönebileceği de unutulmamalıdır. AXS Coin fiyat tahmini yapmak zordur ve yatırım tavsiyesi değildir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler