Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Tabu Oyunu Oyna Bedava (Doğru Bilgi)

Tabu oyunu her yaş grubu için eğlenceli ve zihin açıcı bir oyun olduğundan, online olarak da oynanabilir. Bu bedava oyun, takım arkadaşlarınızı tahmin ederken zorlu kelimelerden kaçınmanızı gerektirir. Online tabu oyunuyla, arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirmek için doğru yerdesiniz. Hemen oynamaya başlamak için ücretsiz olarak kaydolmanız yeterli!

Tabu Oyunu Nedir?

Tabu oyunu, bir grup insanın birbirleriyle oynadığı bir kelime oyunudur. Oyunun amacı, bir kelimeyi anlatmak ve diğer oyuncuların bu kelimeyi tahmin etmelerini sağlamaktır. Ancak kelimeyi anlatırken, kelimenin kendisi veya kelime ile ilgili bazı kelimeler kullanılamaz.

Tabu Oyunu Oyna

Tabu Oyunları, soru ve cevap ile türkçe ve edebiyat derslerini öğrenmenin harika bir yoludur. Ayrıca çok da eğlencelidirler!

Tabu oyununu oynamaya hazırsanız, aşağıdaki adımları izleyerek oyunu başlatabilirsiniz:

1. Oyunu oynayacak insanları toplayın

Oyun, en az iki kişi ile oynanabilir ancak daha fazla kişi ile daha eğlenceli olur. Oyunu oynayacak kişileri iki eşit takım halinde bölün.

2. Bir zaman sınırı belirleyin

Oyun sırasında kelimeyi anlatırken kullanılabilecek zamanı belirleyin. Örneğin, her kelime için 1 dakika gibi.

3. Tabu kelime listesi hazırlayın

Her takım için birkaç kelime belirleyin ve kelimeleri yazın. Kelimeler, takım arkadaşları tarafından tahmin edilecektir.

4. Oyunu başlatın

İlk takımın sırası geldiğinde, kelimeyi anlatmaya başlasın. Kelimeyi anlatırken, kelimeyi kullanamaz ve kelime ile ilgili bazı kelimeler de kullanılamaz. Kelimeyi tahmin etmeye çalışın. Takım arkadaşlarınız, kelimeyi tahmin etmeye çalışın ve kelimeyi tahmin ettikleri zaman el sallayarak söylesinler. Eğer kelime tahmin edilemediyse, kelimeyi anlatan kişi kelimeyi açıklar.

Tabu Kukla Kaç Dakika?

Tabu oyun alanı, kum saati, Tabu kuklası,102 kırmızı Klasik Tabu kartı, 50 yeşil 15 Kelime kartı, 50 sarı Tabu Çizgi kartı, 50 mavi Kuklalı Tabu kartı, 2 takım piyonu, 15 Kelime işaret piyonu ve çizim defteri bulunmaktadır. Oyunun süresi oynayan kişilerin hızına ve oyunun aralıksız oynanmasına göre değişiklik göstermektedir.

Tabu Oyun Video İnceleme

Aşağıdaki videoları izleyerek, Tabu oyununu daha iyi anlayabilirsiniz:

1. Tabu Oyunu Nasıl Oynanır?

2. Türkçe Altyazılı Promosyon

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler