Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Rakı Masası Şarkıları Nelerdir? İşte Rakı Masasında Dinlenen Şarkılar

Rakı masaları, Türk kültüründe önemli bir yere sahiptir ve genellikle arkadaşlar, aile üyeleri veya iş arkadaşları arasında bir araya gelerek keyifli vakit geçirilir. Bu eğlenceli ortamlarda, müzik de hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Rakı masalarında genellikle slow müzikler tercih edilir ve Türk nostaljik şarkılar tercih edilir. Bunlardan bazıları arasında; Cem Karaca’nın “Bindik Bir Alamete”, Barış Manço’nun “Dağlar Dağlar”, Müslüm Gürses’in “Gönül Dağı” ve Zeki Müren’in “Gönlüm Seni Çok Özledi” gibi nostaljik şarkılar yer almaktadır. Ayrıca, Türk halk müziği ve Türk Sanat Müziği de tercih edilen türlerden bazılarıdır. Rakı masası şarkıları arasında zevke hitap eden birçok seçenek var ve genellikle Türk müziğinin klasik şarkılarını içerir.

Rakı Masası Şarkıları

Rakı masası şarkıları, rakı keyfinizi artırır. En iyi rakı masası şarkıları şunlardır:

  • Gönül Akkor, “Kaderinde Zehir Olsa”
  • Behiye Aksoy, “Niçin Baktın Öyle”
  • Serap Mutlu Akbulut, “Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim”
  • Müzeyyen Senar, “Elbet Bir Gün Buluşacağız”
  • Zeki Müren, “Şimdi Uzaklardasın”
  • Müzeyyen Senar, “Benzemez Kimse Sana”

Gönül Akkor Kimdir?

Gönül Akkor, Türk sanat müziği ses sanatçısıdır. Kariyerine Ankara Radyosu’nda stajyer olarak başlamıştır ve arka arkaya plaklar yaparak büyük başarı yakalamıştır. Ülkenin en çok aranılan astsolistleri arasında ilk sırada Akkor gösteriliyordu. Türk popu için önemli isimlerden bir tanesi kabul edilen Kamuran Akkor’un ablası Gönül Akkor’dur. En bilinen eserleri arasında “Kaderinde Zehir Olsa”, “Sevemez Kimse Seni” ve “Öyle Yaktın Ki Beni” yer almaktadır.

Behiye Aksoy Kimdir?

Behiye Aksoy, Türkiye’nin önemli Türk sanat müziği sanatçıları arasında yer almaktadır. Ankara Radyosu’nun sınavına giren Aksoy, stajyer olarak seçildikten sonra burada repetitör muavinliğine kadar yükselmeyi başarmıştır. Zeki Müren ile yarışan tek kadın rakip olarak da bilinir. Maksim Gazinosu tarihinde önemli bir yere sahiptir. En çok dinlenen şarkıları arasında “Bir Garip Yolcu”, “Dumanlı Meyhaneler” ve “Elbet Bir Gün Buluşacağız” yer almaktadır.

Serap Mutlu Akbulut Kimdir?

Serap Mutlu Akbulut, Türk sanat müziği sanatçısıdır. Müzik eğitimini değerli hocalardan almıştır. TRY İstanbul radyosu sanatçısı olarak kariyerine adım atmıştır ve halen solo ve koro konser programlarına resmi ve özel kurumlarda devam etmektedir. En bilinen albümleri arasında “İnleyen Nağmeler” ve “Odeon Yılları” yer almaktadır.

Zeki Müren Kimdir?

Zeki Müren, Türk klasik müziğinin en büyük isimleri arasında yer almaktadır. 1991 yılında devlet sanatçısı ünvanını almıştır. Müren altı yüzden fazla plak doldurmuş ve 300’ü aşkın şarkı bestelemiştir. En sevilen şarkıları arasında “Benim Şarkılarım”, “Bir Bahar Akşamı”, “Kırmızı Gülün Alı Var”, “Aşkımı Sakla” ve “Aşk Tesadüfleri Sever” yer almaktadır. 1996 senesinde kalp krizi nedeniyle hayata veda etmiştir.

Rakı masası şarkıları listesinde yer alan bu sanatçıların eserlerini dinleyerek güzel bir rakı keyfi yaşayabilirsiniz.

Önerdiğimiz İçerik: Tekirdağ Rakı Fiyatları Ne Kadar? Güncel Liste

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler