Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Zoren Hedef Fiyat 2023 – Temettü 2023

Zoren Hedef Fiyat 2023 ve Temettü 2023 yatırımcılar için oldukça önemli bilgiler sağlar. Bu veriler, yatırımcıların gelecekteki kararlarını şekillendirmelerine yardımcı olur. Zoren Hedef Fiyat 2023 ve Temettü 2023, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Zoren’in gelecekteki finansal performansı hakkında bilgi sunar. Bu veriler, yatırımcıların stratejilerini planlamalarına ve en iyi kararları vermelerine yardımcı olur. Yatırım yapmadan önce Zoren Hedef Fiyat 2023 ve Temettü 2023 gibi finansal verileri incelemek, yatırımcılara öngörülerinde yardımcı olacak ve başarıya ulaşmalarını kolaylaştıracaktır.

Zoren Hedef Fiyat 2023 – Temettü 2023

Tarih: Mart 23, 2023

Zorlu Enerji’nin Borsa İstanbul’da (BIST) listelenen adı olan ZOREN’in hedef fiyat ve temettü tahminleri, 2023 yılı girişinde piyasa katılımcılarının yoğun ilgisini çekmektedir. Bu içerikte, Zoren’in 2023 yılındaki hedef fiyat ve temettü tahminlerine yer verilecektir.

Zoren Hedef Fiyat 2023

Zoren hedef fiyatı, 2023 yılında çift haneli rakamlara ulaşacağı öngörülmektedir. Morningstar verileri ve güncel açıklamalar doğrultusunda yapılan tahminlere göre; Zoren hedef fiyatı 10.45 TL’dir. Güncel fiyatı ise 4.75 TL’dir. Getiri potansiyeli %88.62 olarak hesaplanmıştır.

Zoren Temettü 2023

Zoren temettü dağıtımı, 2023 yılı Mayıs-Haziran ayları arasında SPK onayıyla birlikte gerçekleşecektir. Zorlu Enerji genel kurulunun oy birliğiyle temettü dağıtma kararı almasıyla birlikte SPK’nın onayı beklenmektedir. Zoren, ağırlıklı olarak bedelli temettü dağıtmaktadır ve Türkiye’nin en büyük 100 şirketi arasında girmesiyle paydaşlarına dağıtılacak olan hisselerin çok fazla rağbet göreceği tahmin edilmektedir.

Zoren Temettü Veriyor Mu 2023?

Geçmiş 10 yıla bakıldığında Zoren, Mayıs-Haziran arasında düzenli olarak temettü dağıtmaktadır. Ayrıca, Temmuz ve Ağustos ayları arasında da SPK onayıyla temettü dağıtımı yapabilir. Ancak, Zoren ağırlıklı olarak bedelli temettü dağıtmaktadır ve bu detay göz önünde bulundurulmalıdır.

Zoren hakkında bilinmesi gerekenler

  • Zorlu Enerji ilk kez 25 Mayıs 2000 tarihinde Borsa İstanbul’da ZOREN borsa koduyla %25’lik hissesini paydaşlarına açarak borsaya girmiştir.
  • Borsa İstanbul’da ZOREN borsa kodu ile Zorlu Enerji’ye aittir. ZOREN’de %59 Zorlu Holding, %18 Korteks ve %23 oranında diğer firmaların payı bulunur.
  • Borsa İstanbul’da payları işlem gören ZOREN hisse, 2023 yılı içerisinde en yüksek 8.98 TL üzerinden işlem görmüştür.

Zoren hedef fiyat ve temettü tahminleri, SPK, KAP ve Zorlu Enerji hisselerinin hareketleri incelenerek çıkarılmış yatırım tavsiyesi olmayan kişisel görüşlerdir. Beyaz Finans ekibi yatırım danışmanlığı hizmeti vermemekte olup, bu içerik yalnızca okuyucuları bilgilendirme amaçlıdır.

İlgili Bağlantılar

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler