Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Bulgaristan PS5 Fiyat 2023 – Kaç Euro?

Bulgaristan PS5 fiyat 2023 yılında ne kadar olacak? PS5 oyuncu konsolu, dünya genelinde büyük ilgi uyandıran en popüler konsol modellerinden biridir ve Bulgaristan’da da hayran kitlesi büyüktür. Ancak, herhangi bir üründe olduğu gibi, PS5 fiyatları da zamanla değişebilir. Bu nedenle, Bulgaristan PS5 fiyatı 2023 yılında kaç Euro olacak sorusu, birçok oyuncu tarafından merak ediliyor. Üzücü bir gerçek olsa da, keşke tam olarak söyleyebilsek, ancak PS5 fiyatları mevcut trendler, stok durumu ve döviz kurları gibi birçok faktöre bağlıdır ve gelecekteki değişiklikleri önceden bilemeyiz. Ancak, Bulgaristan’daki PS5 fiyatını takip ederek ve gece gündüz piyasayı araştırarak, en iyi fırsatları yakalayabilirsiniz.

Bulgaristan PS5 Fiyat 2023 – Kaç Euro?

Bulgaristan PS5 Fiyatı

Bulgaristan’dan PS5 Almak isteyenler için, Bulgaristan’da PS5 fiyatları oldukça uygun. Özellikle FİFA 2023 ve diğer oyunları oynamak için mükemmel bir teknolojik cihaz olan PS5, komşu ülke Bulgaristan’da oldukça uyguna satılıyor.

Sofya PS5 Fiyatı 2023

Sofya, Bulgaristan’ın en büyük şehri ve PS5 fiyatları oldukça uyguna satılıyor. Hem alışveriş hem de tarihi güzellikler için oldukça sıra dışı bir yer olarak dikkat çekiyor. Ekonomik olarak bakıldığında, Avrupa ülkelerine kıyasla oldukça uygun fiyatlı ürünler bulunuyor.

PS5 Fiyat Listesi

İşte Bulgaristan içerisinde satışa sunulan PS5 ürünlerinin güncel fiyat listesi:

Konsol Modeli Güncel Türkiye Fiyatı Güncel Bulgaristan Fiyatı (BGN)
PS5 Diskli Sürüm + Konsol 17.360 TL ila 24.099 TL лв819.00 (8.504 TL)
PS5 Dijital Sürüm + Konsol 19.210 TL ila 26.389 TL лв999.00 (10.307 TL)
Oyun Konsolu Dual Sense 1.500 TL ila 2.200 TL лв120.00 (1.246 TL)

Bulgaristan PlayStation 5 Fiyatı

Bulgaristan’ın, komşu bir ülke olmasıyla beraber fiyatlarıyla da pek çok Türk vatandaşını kendisine çekmeyi başarıyor. Tarihi güzelliklerinin yanı sıra alışveriş yaptıktan sonra Türkiye’de çok pahalı olan elektronik aletlerin daha uyguna alınabiliyor olmasıyla ön plana çıkıyor. Bulgaristan PS5 fiyatı 510 Euro’dur ve Türkiye satış fiyatı ise 19.210 Türk Lirasıdır. Bulgaristan resmi para birimi olan Leva’ya göre PS5 fiyatı 819.00 (8.504 TL) BGN’dir. Satış vergisi iadesi formu doldurularak yüzde 12’ye varan bir iade de alınabilir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler