Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Antalya Hal Kavşağı Nerede Nasıl Gidilir

Antalya Hal Kavşağı, Akdeniz Bölgesi’nin önemli ulaşım noktalarından biridir. Hal ve semt pazarlarına erişim sağlayan kavşak, araç trafiğinin yoğun olduğu bir bölgede yer almaktadır. Kavşağa ulaşmanın birçok yolu vardır. Otobüs, minibüs veya taksi seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Ayrıca özel aracınızla da kolayca ulaşabilirsiniz. Antalya Havalimanı’na yakın bir konumda bulunan kavşak, Antalya’nın her bölgesinden kolayca ulaşılabilir. Antalya Hal Kavşağı’nda bulunan birçok market, restoran ve kafe gibi işletmeler sayesinde, bölge sadece ulaşım değil, aynı zamanda alışveriş ve yeme-içme seçenekleri açısından da oldukça önemlidir.


Tarihi 2023’e Taşıyan Antalya Hal Kavşağı

Antalya Hal Kavşağı Nerede, Antalya Hal Kavşağı Nasıl Gidilir? Ziyaretçilerimize yardımcı olabilmek için hazırladığımız yazımızda, ulaşım araçları, ulaşım yolları, yol tarifi, adres veya iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

Antalya Hal Kavşağı Nerede

Antalya Hal Kavşağı, Düdenbaşı, Güneş, Yeni Hal Yolu No:101, 07260 Kepez/Antalya adresinde bulunmaktadır. Sizlere en uygun ulaşım aracını veya yolunu kullanarak kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Antalya Hal Kavşağı Nasil Gidilir

Antalya Hal Kavşağı’nın yol tarifi, kullanabileceğiniz birden fazla ulaşım aracı ve seçenekleri bulunmaktadır. Siz de dilerseniz otobüsle, dilerseniz de diğer ulaşım araçlarıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Antalya Hal Kavşağı Otobüs Seferleri

Antalya Hal Kavşağı’na ulaşmak için aşağıdaki numaralı otobüs hatlarını kullanabilirsiniz. Bu hatlar, birçok noktadan kalkarak sizi en kolay ve hızlı şekilde hedefinize ulaştıracaktır.

AC03 Aksu
CV17 Varsak Altıay

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler