Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Tuborg Amber Fiyatı Ne Kadar? **2022 Güncel Fiyat Listesi

Tuborg Amber bira severlerin tercih ettiği lezzetli bir biradır. 2022 yılı güncel fiyat listemize göre, Tuborg Amber fiyatı ortalama olarak 25-30 TL arasında değişmektedir. Kaliteli malzemelerden üretilen Tuborg Amber, hem kokusu hem de tadıyla keyifli bir içim deneyimi sunar. Eğer siz de sevdiklerinizle birlikte lezzetli bir bira deneyimi yaşamak istiyorsanız, Tuborg Amber’i tercih edebilirsiniz. Güncel fiyatlar için market ve alışveriş sitelerini takip etmeyi unutmayın!

Tuborg Amber: Tarihi ve Üretimi

Tuborg Amber, bira arpa suyunun fermente edilmesiyle ortaya çıkan bir içecek türüdür. Tarihi, 6000 yıl öncesine kadar dayanmaktadır ve ilk zamanlarda mayalanmış yiyeceklerden yapılmaya başlanmıştır. Sümer ve Mısır kayıtlarına göre Ortadoğu’da en çok tüketilen içecek konumundaydı ve genellikle törenlerde servis edilirdi. Ayrıca bira zamanında bal ile karıştırılarak ilaç yapımında da kullanılmıştır.

Tuborg, 1873 yılında Danimarka’da kurulmuştur ve amacı pilsner türü bira üretmekti. 1903 yılında rakibi yine Danimarkalı olan Carlsberg ile anlaşma yapmış ve 1970 yılında ise Carlsberg, Tuborg’un tamamını satın almıştır. Türkiye’de Türk Tuborg adı altında hizmet vermektedir.

Tuborg Amber: Tadı ve Özellikleri

Tuborg Amber şişe tasarımı ve içimiyle rakiplerinin çok önünde olan bir biradır. Köpüklenmesi zayıf, şerbetçiotu acılığı yok ve içimi oldukça rahattır. Kendini belli eden malt aroması vardır ve içinde şeker bulunmadığından dolayı şişkinliği azaltır. Malt olmasına rağmen içildikten sonra ağızda hoş bir tat bırakır.

Tuborg Amber Fiyatı ve Çeşitleri

Bira tercihleri arasında en çok tercih edilen markalardan birisi olan Tuborg Amber’in fiyatları boyuta ve şişesine göre değişiklik göstermektedir. Güncel Tuborg Amber fiyatları ise şu şek

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler