Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

ANLEV 750 MG FILM KAPLI TABLET (50 FILM KAPLI TABLET) FİYATI

İLAÇ DURUMU AKTİF
İLAÇ FİYATI 344,63 TL
KAMU FİYATI 248,13 TL
KAMU ÖDENEN 248,13 TL
KAMU İSKONTOSU 28.00%
BARKOD 8699565090261
ETKİN MADDE LEVETIRASETAM
FİRMA ADI ANGELİNİ İLAÇ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
REÇETE NORMAL RECETE
İTHAL-İMAL İMAL
FİYAT KARARNAMESİ GEREĞİ ISKONTODAN MUAF DEGIL
BİRİM / CİNSİ MG
AMBALAJ MİKTARI 50
ATC KODU N03AX14
NFC KODU ABC
SGK KAMU NO A18063
SGK EŞDEĞER KODU E372D
SGK ETKİN MADDE KODU SGKFAW
Ödeme Durumu İlaç, SGK tarafından ödenmektedir.
Ayakta Ödenme Durumu Ödenir
Yatan Hasta Ödenme Durumu Ödenir

ANLEV 750 MG FILM KAPLI TABLET (50 FILM KAPLI TABLET) Fiyatı Ne Kadar?

ANLEV 750 MG FILM KAPLI TABLET (50 FILM KAPLI TABLET) Eczane Fiyatı 344,63 TL etiket fiyatından satın alabilirsiniz.

ANLEV 750 MG FILM KAPLI TABLET: Kullanımı ve Faydaları

ANLEV, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan bir antiepileptik ilaçtır. Özellikle epilepsi (sara) nöbetlerinin tedavisi için sıklıkla reçete edilir. Salmon renginde, oval ve bikonveks olan ANLEV tabletleri, her bir kutuda 50 adet bulunur ve bir yüzünde “L750” logosu bulunur.

Epilepsi Nöbetlerinde Kullanımı

ANLEV, epilepsi nöbetlerinin tedavisi için oldukça etkili bir ilaçtır. 16 yaş ve üzeri hastalarda, hem yaygınlaşma olan hem de yaygınlaşma olmayan kısmi başlangıçlı nöbetlerde tek başına kullanılır. Eğer hastanın halihazırda kullanmakta olduğu epilepsi ilaçları yetersiz kalıyorsa, ANLEV bunların eklenmesi ile kullanılabilir.

Çocuklarda Kullanımı

ANLEV, epilepsi tedavisi için 4 yaş ve üzerindeki çocuklarda da kullanılabilir. Yaygınlaşması olan veya olmayan kısmi başlangıçlı nöbetlerde (sekonder jeneralize olan ya da olmayan parsiyel başlangıçlı nöbetler), ANLEV tek başına ya da diğer ilaçlarla birlikte kullanılabilir.

Diğer Nöbet Türlerine Karşı Kullanımı

ANLEV, miyoklonik nöbetler (12 yaş üzeri adölesan ve erişkinlerde sıçrama tarzındaki nöbetler) ve primer jeneralize tonik-klonik nöbetler (12 yaş üzeri adölesan ve erişkinlerde birincil yaygın kasılmalarla giden nöbetler) gibi diğer nöbet türlerinin tedavisinde de etkili bir ilaçtır.

ANLEV: Faydaları ve Yan Etkileri

ANLEV, epilepsi gibi ciddi hastalıkların tedavisinde oldukça etkili bir ilaçtır. Bununla birlikte, her ilaç gibi ANLEV’in de yan etkileri vardır. Bu yan etkiler arasında baş ağrısı, sersemlik, mide bulantısı ve kusma yer alabilir. Ayrıca, çeşitli alerjik reaksiyonlar ve ciddi deri döküntüleri de olabilir.

ANLEV’in faydaları ve yan etkileri hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen doktorunuza danışın.

ANLEV 750 MG FILM KAPLI TABLET (50 FILM KAPLI TABLET) Yan Etkileri Nedir? Yan Etkisi Var Mı?

Tüm ilaçlar gibi ANLEV’ in içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir.

Aşağıdakilerden biri olursa, ANLEV’i kullanmayı durdurun ve DERHAL doktorunuza bildirin ve size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz

  • Halsizlik, hafif baş dönmesi ya da sersemlik hissi veya nefes almada güçlük; bu bulgular ciddi alerjik (anaflaktik) reaksiyon belirtileri olabilir.
  • Yüz, dudaklar, dil ve boğazın şişmesi (Quincke ödemi)
  • Grip benzeri belirtiler ve yüzde kızarıklığı takip eden, yüksek ateşin eşlik ettiği yayılmış döküntü, kan testlerinde görülen karaciğer enzim seviyelerinde yükselme ve beyaz kan hücrelerinin bir türünde artış (eozinofili) ve lenf nodlarında büyüme (eozinofili ve sistemik belirtilerin eşlik ettiği ilaç reaksiyonu [DRESS])
  • İdrar hacminde azalma, yorgunluk, bulantı, kusma, zihin karışıklığı (konfüzyon), bacaklar, ayak bilekleri veya ayaklarda şişme; bu bulgular böbrek fonksiyonundaki ani düşüşün belirtisi olabilir.
  • Kabarcık oluşturabilen ve küçük hedef tahtaları gibi görünen (merkezinde koyu lekeler, etrafında daha açık renk bir alan ve dış kısmında koyu bir halka) cilt döküntüsü (multiform eritem)
  • Kabarcıkların ve özellikle ağız, burun, göz ve genital bölge çevresinde deri soyulmasının eşlik ettiği yaygın döküntü (Stevens Johnson sendromu)
  • Vücut yüzeyinin %30’undan fazlasında deri soyulmasına neden olan daha şiddetli bir tür döküntü (toksik epidermal nekroliz)
  • Ciddi zihinsel değişiklikler veya yakınlarınız sizde zihin karışıklığı (konfüzyon), somnolans (uyuklama hali), amnezi (bellek kaybı), bellek yetmezliği (unutkanlık), anormal davranışlar ya da istemsiz veya kontrolsüz hareketler gibi nörolojik belirtiler olduğunu fark ederse.

Bunlar ensefalopatinin (beyin hastalığı, hasarı veya fonksiyon bozukluğu) belirtileri olabilir.

Yan etkiler aşağıdaki kategorilerde gösterildiği şekilde sıralanmıştır:

Çok yaygın
Yaygın
Yaygın olmayan
Seyrek
Çok seyrek
Bilinmiyor
: 10 hastanın en az 1’inde görülebilir.
: 10 hastanın 1’inden az, fakat 100 hastanın 1’inden fazla görülebilir.
: 100 hastanın 1’inden az, fakat 1000 hastanın 1’inden fazla görülebilir.
: 1000 hastanın 1’inden az, fakat 10.000 hastanın 1’inden fazla görülebilir.
: 10.000 hastanın 1’inden az görülebilir.
: Eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor.

Çok yaygın

Yasal Bilgilendirme : Burada verilen bilgiler farklı kaynaklardan toplanan bilgiler ışığında hazırlanmıştır. Lütfen buradaki bilgileri %100 doğru olarak kabul etmeyin, bir hastalığınız varsa öncelikli olarak doktorunuza başvurun.

marketfiyatlari.com’da kullanılan bilgiler Hekim ve Eczacıya Danışmanın Yerine Geçemez. Sitemiz doktorunuzun veya eczacınızın yerini almayı hedeflememektedir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek sorunlardan sitemiz yasal sorumluluk altında değildir. Gerçek bir tanı ve tedavi için hasta ve doktorun yüzyüze gelmesi gereklidir. Bu sitede verilen bilgilerin kullanılmasının sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler