Market Fiyatları sitesine hoş geldiniz. Aradığınız tüm ürünlerin fiyatlarını hemen mağazada karşılaştırın.
Market Fiyatları sitesinde artık Döviz, Altın fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

2023 Kripto Para Tahminleri – Bugün Hangi Coin Alınır?

2023 yılına dair kripto para tahminleri, yatırımcılar için merak uyandırıyor. Bu yazıda, hangi coinlerin alınması gerektiği konusunda güncel bilgiler sunulmaktadır. 2023 yılında Bitcoin, Ethereum ve Ripple gibi önde gelen coinlerin değerinin artacağı beklenmektedir. Ayrıca, NEM, IOTA ve TRON gibi altcoinlerin de yüksek potansiyele sahip olduğu öngörülmektedir. Bu nedenle, kripto para yatırımcıları, yatırım stratejileri doğrultusunda bu coinlere büyük ilgi göstermektedir. Eğer siz de kripto para piyasasına yatırım yapmak istiyorsanız, doğru tercihler yapmak adına bu tahminleri takip etmek faydalı olacaktır.
2023 Kripto Para Tahminleri – Hangi Coinler Yatırım İçin Tercih Edilmeli?

Bugün Hangi Coin Alınır? sorusu cevaplaması zor olsa da, dijital varlıkların piyasası hakkında bazı tahminlerde bulunmak mümkündür. 2023 Kripto Para Tahminleri içerisinde, büyük merge birleşmesiyle birlikte BTC ve altcoinlerde yüzde 3’lük bir düşüş yaşandığı görülmektedir. Piyasa değerinin bir haftada yüzde 2.5, bir ayda ise yüzde 16’lık bir değer kaybı yaşandığı aşikardır. Peki, Kripto Para Yorumları neden hep düşüşe işaret ediyor ve Uzmanların Bitcoin Yorumları neden hep negatif?

Yatırım ve ticaret için günümüzde aktif olan 20.000’den fazla coin bulunmaktadır. Mevcut durum göz önüne alındığında 2022 ve 2023 için tercih edilmesi gereken coinler hangileridir? Bu sorunun yanıtını vermeden önce, güvenilir kripto paraları tanımakta fayda vardır.

Güvenilir Kripto Paralar | En İyi 8 Kripto Para Birimi

2021 ve 2022 yılları dijital varlıklar için çok parlak geçmedi ancak 2022 yılının sonuna doğru piyasalarda balinaların yönelmesiyle birlikte hareketlilik beklenmektedir. Elbette dijital varlıklar büyük kazançlar getirebileceği gibi sermaye düşmanı olarak da nam salan bir alandır. Büyük kazançlar sağlamak bazen para birimlerinin rallisine, balinalara ve hatta Influencerlara bağlıdır. Üstelik bu varlıklar, siyasi olaylar; ekonomik dur

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler